SPORTURI  »  HOCHEI  »  CORONA BRAŞOV WOLVES - HSC MIERCUREA CIUC 3-1 (0-1, 2-0, 1-0)

"Lupii" s-au impus în derby-ul românesc al Ligii MOL

Articol de - Publicat miercuri, 29 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 octombrie 2014 09:56

Aseară, pe gheaţa Patinoarului Olimpic din Braşov s-au întîlnit în cadrul Ligii MOL cele două echipe româneşti Corona Braşov Wolves şi HSC Miercurea Ciuc, gazdele impunîndu-se la final cu scorul de 3-1 (0-1, 2-0, 1-0).


Ciucanii au marcat primii, prin Boro Otto, după care "lupii" au preluat conducerea jocului şi au întors rezultatul, prin Zsolt Molnar, Petres Tivadar, şi Peter Klouda, Corona ajungând astfel la cea de-a cincea victorie consecutivă în Liga MOL. 

Dreberg Christer, antrenor HSC Miercurea Ciuc: “Ca şi cu alte ocazii, am fost foarte aproape să obţinem un rezultat bun în faţa Brasşvului. La scorul de 1-1 am avut o mare şansă însă pucul a lovit bara. După această fază nu am mai reuşit să punem în pericol poarta adversă, iar cînd pierzi cu 3-1 nu prea mai este nimic de spus”.

Jerry Andersson, antrenor principal Corona Brasov Wolves: “Am jucat azi împotriva unei echipe foarte bune şi pot să spun că am avut un meci foarte dificil. Sînt surprins că această formaţie se află pe ultimul loc în Liga MOL, ţinînd cont de nivelul la care joacă. Cu toate acestea, noi reuşim de fiecare dată să înscriem, pentru că avem încredere în noi“.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
dash.berlin
dash.berlin  •  11 Februarie 2015, 08:33

va bate steaua de va sar castile din cap:)

saramago
saramago  •  24 Noiembrie 2014, 19:30

Offtopic: Inca o veste trista - a murit binecunoscutul tehnician canadian Pat Quinn, la 71 de ani. A contribuit, din postura de antrenor, la cateva din marile succese ale hocheiului canadian: titlul olimpic din 2002 (dupa o finala castigata cu 5-2 in fata Statelor Unite), Cupa Mondiala din 2004 (dupa o finala cu Finlanda), titlul mondial de juniori in 2008 si titlul mondial la tineret in 2009. In NHL le-a antrenat pe Flyers, Kings, Canucks, Maple Leafs si Oilers. RIP

saramago
saramago  •  24 Noiembrie 2014, 11:07

Offtopic: S+a stins din viata, in dimineata zilei de 24 noiembrie, Viktor Tikhonov, legendarul antrenor al "big red machine" din anii 1980. Avea 84 de ani. RIP

Vezi toate comentariile (5)
Comentează