SPORTURI  »  HOCHEI  »  HOCHEI

Ministrul Tanczos Barna a îngenuncheat la intonarea imnului Ținutului Secuiesc la finala Cupei României la hochei!

Tanczos Barna a îngenuncheat la intonarea imnului. Foto: Facebook
Tanczos Barna a îngenuncheat la intonarea imnului. Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 13:56 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 14:12

Tanczos Barna (46 de ani), Ministrul Mediului, a îngenuncheat alături de jucătorii clubului de hochei Miercurea Ciuc la intonarea imnului Ținutului Secuiesc. 

Evenimentul a avut loc la meciul de hochei din Cupa României, câștigată de Sport Club Miercurea Ciuc în fața celor de la Steaua cu 5-0.  Pe gheața patinoarului „Vakar Lajos” din Miercurea Ciuc există un obicei ca jucătorii să îngenuncheze în momentul în care suporterii harghiteni intonează imnul Ținutului Secuiesc.

Același lucru s-a întâmplat și în timpul finalei, când Tanczos Barna a îngenuncheat pe gheața patinoarului alături de jucătorii celor de la Miercurea Ciuc, unde a realizat o filmare cu telefonul mobil.

Fierbe Clujul! Neluțu Varga îl pune la punct pe Dan Petrescu: „Bate câmpii! Ne punem la masă și discutăm rezilierea”
CFR CLUJ
Fierbe Clujul! Neluțu Varga îl pune la punct pe Dan Petrescu: „Bate câmpii! Ne punem la masă și discutăm rezilierea”

Imaginea a fost postată pe contul de Facebook de Dan Tănasă, membru al Camerei Deputaților, care a comentat gestul ministrului.

„Aseară la Miercurea Ciuc s-a jucat finala Cupei României la hochei între echipa locală și Steaua București. Cel care stă în genunchi alături de echipa locală e ministrul Tánczos Barna, membru în Guvernul României. La finalul meciului, echipa locală a îngenunchiat când s-a cântat imnul așa-zisului ținut secuiesc. La fel a făcut și ministrul UDMR din Guvernul României. Același ministru care nu participă niciodată la Ziua Națională, Ziua Imnului sau Ziua Drapelului”, a spus Dan Tănasă.

Ministrul Tanczos Barna a îngenuncheat la intonarea imnului Ținutului Secuiesc la finala Cupei României la hochei!
Tanczos Barna a îngenuncheat la intonarea imnului. Foto: Dan Tanasă

Tanczos Barna nu se află la primul gest controversat

În luna mai a acestui an, Tanczos Barna a fost prezent  la un meci de hochei dintre naționala României și Ungaria, câștigat de maghiari cu 4-2. Atunci, Tanczos Barna a fost prezent într-un tricou al echipei din Miercurea Ciuc și a stat în galeria Ungariei.

Cu o altă ocazie în 2011, Tanczos Barna era  președintele Federației Române de hochei  și  a sărbătorit promovarea naționalei României din Diviza II în Diviza I a clasamentului Mondial. Atunci actualul Ministru al Mediului a sărbătorit alături de tricolori ținând în mână steagul Ținutului Secuiesc.

Citește și alte știri:

Cristi Săpunaru nu este pe lista cu posibili înlocuitori ai accidentatului Vlad Chiricheș » Pe cine vizeză Edi Iordănescu și de ce este greu de adus la națională

L-a desființat pe Andrea Compagno: „Se vede că a fost jucător de San Marino”. Un fost internațional l-a criticat dur pe atacantul celor de la FCSB

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (29)
ccristian0
ccristian0  •  29 Septembrie 2022, 10:52
Postat de bjalarm pe 19 Septembrie 2022, 20:13

Mai iesi si tu din satul natal.

Sa stii ca am iesit de cateva ori din sat si m-am bucurat de interpretari extraordinare ale imnului vostru, la care cel mai mult si mai bine au contribuit reprezentantele sexului frumos care canta imnul secuiesc! Doamne si ce bine il mai cantau! Aproape ca m-au intors pe dos la modul in care o faceau!

abavati
abavati  •  21 Septembrie 2022, 10:32

Asa e bine?

abavati
abavati  •  20 Septembrie 2022, 22:24
Postat de abavati pe 20 Septembrie 2022, 21:20

esti cumva ruda cu ***?

ce e vulgar in doua nume de familie? ***? aruncati *** botii aia nenorociti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close