SPORTURI  »  INVESTIGATII EXTRASPORT  »  CAZUL SHANGHAI

Chinezul Wang din dosarul de trafic de minore „Shanghai” ne-a dat în judecată, cerând 5 milioane de euro și invocând legea presei din Republica Socialistă România!

Articol de , , - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 07:00

Omul de afaceri care și-a pierdut cetățenia pentru că ”este un pericol la siguranța națională a României” spune judecătorului că ”ziaristul și-a permis să facă public un document strict secret, de siguranță națională”!

  • După ce au expus conexiunile la nivel înalt ale dosarului ”Shanghai”, jurnaliștilor Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan le-au fost deschise trei acțiuni în instanță.
  • Mai mulți dintre protagoniști au chemat reporterii  în tribunal:
  1. Fostul comisar de Gardă Financiară George Cioclea, actualmente director economic peste cele 100 de milioane de euro care fac bugetul Primăriei Sectorului 4 – Dosarul e în pronunțare în prima instanță la Judecătoria Sectorului 2.
  2. Fostul ofițer de poliție Sorin Brânduș, ajuns în Secretariatul General al Guvernului și la Compania de Drumuri – Dosarul n-a avut încă niciun termen.
  3. Wang Yan, cetățean chinez care și-a pierdut în instanță cetățenia română pentru activități împotriva ”siguranței naționale a României”- Dosarul a avut un prim termen.

Dosarul Shanghai este o afacere de trafic de minore, trafic transfrontalier și spionaj descoperită de SRI, MAI și DIICOT în 2005.

Mai mulți chinezi exploatează sexual fete sub paravanul unui salon de masaj și al restaurantului Shanghai, de pe strada Ion Minulescu 38 din Sectorul 3, București.

Afacerea duduie, producând suferință, plăcere și bani.

10 OFIȚERI ROMÂNI RECUNOSCUȚI DE FETE, UNELE MINORE!

Sumele adevărate sunt obținute de banda de mafioți nu din prostituție, ci din traficul transfrontalier de chinezi care sunt transportați cu sutele în Europa Occidentală!

Fetele sunt doar momeala și recompensa.

Zeci de ofițeri de poliție, comisari de gardă financiară, magistrați și ofițeri SRI protejează rețeaua și primesc bani și favoruri sexuale de la fete sechestrate de chinezi, unele minore.

Alți ofițeri SRI, polițiști și procurori DIICOT filează rețeaua și o prind în decembrie 2005!

Dar numai câțiva chinezi și ”peștii” lor sunt trimiși în instanță și condamnați.

Restul dosarului, care îi privea pe ofițerii români complici și pe alți chinezi ”grei”, a fost mușamalizat, dar redescoperit de reporterii de investigații la începutul lui 2018.

FRATELE ȘEFULUI SIE RECUNOSCUT ȘI EL DE VICTIME

Pe parcursul întregului an 2018, am publicat documente oficiale și mărturii despre acest caz, în care fete de 13-15 ani erau închise în apartamente cu zăbrele și servite clienților.

10ofițeri români au fost recunoscuți de fete ca oameni care protejau rețeaua

Minorele au fost convinse de procurori să-i recunoască pe ofițerii români care îi protejau pe mafioți.

Victimele i-au indicat după planșe fotografice! Asta după ce DIICOT i-a filat și monitorizat pe ofițerii suspectați de corupție, le-a înregistrat convorbirile telefonice și a făcut conexiunile cu chinezii.

Fetele au pus degetul pe ei. Printre cei recunoscuți de victime era și ofițerul SRI Gabriel Predoiu, fratele șefului executiv al SIE, Silviu Predoiu!

Un alt nume important e cel al chinezul Wang Yan, pe numele său românesc Alexandru Ioan, care trecea drept ”Senatorul” în discuțiile înregistrate de procurori.

Dar, mai apoi, procurorii DIICOT lasă cazul baltă. Iar unele dintre fete, care-i expuseseră pe ofițerii protectori, sunt bătute de mafioți!

”FAPTE CARE PUN ÎN PERICOL SIGURANȚA NAȚIONALĂ”

În dosarul public din instanță, Wang figurează ca piesă influentă a rețelei, fapt reconfirmat de mărturiile fetelor abuzate, culese de ziariștii Gazetei Sporturilor.

Mai târziu, Wang Yan își pierde cetățenia română în instanță, la cererea SRI, pe un articol unde sunt invocate grupări teroriste sau activități care lezează viața cetățenilor români!

”Persoana este cunoscută ca având legături cu grupări teroriste sau le-a sprijinit, sub orice formă, ori a săvârșit alte fapte care pun în pericol siguranța națională” Extras din legea invocată de SRI în fața instanței care a retras cetățenia lui Wang

CERE 5 MILIOANE DE EURO!

Dar Wang rămâne bine mersi în România.

Astăzi el se prezintă drept ”reclamant care desfășoară activități comerciale în România”.

Și Wang îl cheamă în judecată ”pe numitul Tolontan Cătălin pentru încălcarea dreptului la onoare, demnitate, reputație, imagine și viață privată”.

Solicită 5 milioane de euro despăgubiri.

Argumentele din plângerea lui sunt semnificative pentru gândirea marii puteri al cărei cetățean și emisar în România este Wang Yan: China.

Fără se vrea, Wang dezvăluie principiile în numele cărora acționează.

Urmează o lectură de reamintit în momentele în care credem că relațiile tranzacționale, cu China sau cu oricine disprețuiește democrația, nu ne afectează pentru că ”sunt doar business”.

GÂNDIRE DE TIP BEIJING: ”CUM ȘI-AU PERMIS ZIARIȘTII SĂ FACĂ PUBLIC UN CONTRACT?”

Printre legile invocate de Wang în acțiunea lui apare Legea presei 3/1974, de pe vremea Republicii Socialiste România, între timp abrogată.

Iar în documentul trimis instanței, petentul Wang îl acuză pe jurnalist că ”și-a permis să facă public un contract între Cupru Min și Merlion”!

  • ”Pârâtul a făcut public un document care are un caracter strict secret, de siguranță națională”.
  • ”Având în vedere caracterul secret, de siguranță națională a contractului menționat, întrebarea care rezultă în mod logic este cum a intrat pârâtul Tolontan Cătălin în posesia acelui contract astfel încât a putut și și-a și permis să îl facă public???”.

Răspunsul e că într-o țară UE cetățenii nu au nevoie de permisiune de a afla, prin presă, lucruri care le afectează viața, așa cum sunt contractele companiilor publice!

WANG APĂRĂ SRI ȘI ÎNALTA CURTE DE RĂUTATEA ZIARIȘTILOR ROMÂNI!

De asemenea, Wang Yan susține că ziaristul ”aduce atingere gravă unora dintre cele mai importante instituții ale statului Român, ca Înalta Curte de Casație și Justiție și SRI, prejudiciind imaginea acestor instituții”.

Argumentele lui Wang vin din concepția potrivit căreia, atunci când scrii despre ICCJ sau despre SRI, trebuie s-o faci cu voie de la cineva de sus.

  • Wang se prezintă instanței drept ”reclamantul care este cel mai mare investitor chinez din România”!
  • Și, totodată, ”vicepreședintele permanent al Camerei de Comerț Bilaterale româno-chineze”.

În afară de cele 5 milioane de euro, în deplin acord cu ipoteza societății ideale pentru Wang Yan și șefii lui, el cere judecătorilor ca în viitor să nu mai scriem și să nu mai spunem nimic despre el!

Nici mai mult, nici mai puțin. Să nu-i mai pronunțăm și să nu-i mai scriem numele!

”Vă solicităm să dispuneți obligarea pârâtului jurnalist Tolontan Cătălin la încetarea oricăror declarații cu privire la reclamant pe orice suport și în orice materiale publice” Cererea lui Wang Yan către judecători

Ori de câte ori ne plictisim de Europa, e bine să fim dați în judecată de un cetățean chinez.

CUPRINS: Toate capitolele din investigația GSP în cazul „Shanghai

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează