SPORTURI  »  INVESTIGATII EXTRASPORT  »  TOLO.RO

Managerul de la Filantropia numise marți un director medical, dar, din cauza protestelor, a stat pe funcție doar trei ore!

Articol de , , - Publicat marti, 04 iunie 2019 16:30

Evenimentele se derulează cu viteză în Spitalul Filantropia. Anca Simionescu fusese numită marți, 4 iunie, director medical de către managerul Cristinel Macarie. Dar reacția de respingere a personalului la adresa întregii conduceri, acuzată de amatorism și de instalare prin intervenția Gabrielei Firea, a făcut-o pe Simionescu să demisioneze în aceeași zi, după doar trei ore.

 whatsapp image 2019 06 04 at 17 20 09 1 edit
Fotografie de la ședință, în care se văd managerul Macarie (primul din dreapta) și Simionescu (în bluză albastră).

Prezența ca șef al Consiliului de Administrație de la Spitalul Filantropia a Alexandrei Dobre, prietenă a Gabrielei Firea și fără nicio experiență în Sănătate, a devenit insuportabilă pentru medicii și asistentele din cea mai mare maternitate a Bucureștiului.

Ei au ieșit pe holuri, așteptând să discute cu directoarea tuturor spitalelor Primăriei, trimisă de urgență de Gabi Firea la Filantropia ca să medieze conflictul.

filantropia 1 1017x1024 edit 1 1017x1024

Articolul apărut luni în Libertatea a adus la lumină o situație suportată în surdină de oamenii din spital, care îl contestă atât pe managerul Cristinel Macarie, cât și pe șefa CA Alexandra Dobre, ambii apropiați și numiți de Gabriela Firea.

Personalul spitalului e îngrozit de deficiențele în aprovizionarea cu materiale sanitare și medicamente, provocate, spun ei, de amatorismul conducerii.

La 26 de ani, fostă consilieră a lui Neculai Onțanu și a lui Gabriel Oprea, Alexandra Dobre ocupă 4 poziții în instituțiile subordonate Primăriei și Consiliului General!

media 148664603686504700 edit 678x1024
Alexandra Dobre

După publicare, oamenii au prins curaj și au început să se mobilizeze, iar primarul Capitalei a trimis-o pe Daniela Blîndu, șefa Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, instituția care are în subordine cele 19 spitale ale municipalității.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează