SPORTURI  »  JO 2012  »  MEXIC

Ce-a pierdut sportul! Salma Hayek a visat să participe la Olimpiadă, dar n-a fost lăsată :(

Salma Hayek s-a vrut ”olimpică”, dar tatăl ei i-a spulberat visul
Salma Hayek s-a vrut ”olimpică”, dar tatăl ei i-a spulberat visul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iunie 2012 16:59

Este una dintre cele mai cunoscute actriţe din lume. Înainte de a ajunge un star de cinema, ea avea însă cu totul alte ambiţii. Cea mai importantă: cînd era copil visa să participe la Jocurile Olimpice. Un vis spulberat repede de tatăl său, Sami. Protagonista e frumoasa mexicancă Salma Hayek.

”Aveam 8 sau 9 ani. I-am spus tatălui meu că vreau să ajung la Olimpiadă. El însă nu m-a lăsat deoarece ar fi trebuit să ne mutăm la Ciudad de Mexico, să mă integrez într-o şcoală sportivă de nivel înalt şi să mă antrenez zilnic între 6 şi 8 ore. Ceea ce, pentru mine, era un paradis! Nu şi pentru el”, a povestit actriţa de 45 de ani.

Acum, Salma îşi înţelege părintele: Tata s-a gîndit că nu aş fi avut o copilărie normală. Şi el dorea să trăiesc normal. Este păcat că, în ciuda tuturor eforturilor sale, asta nu a funcţionat. Dar a funcţionat pentru mine, sînt actriţă”.

Ea nu mai practică în momentul de faţă nici o activitate sportivă şi afirmă că ”episodul olimpic probabil m-ar fi traumatizat. Trebuie să fie obositor, pictisitor, să simţi transpiraţia ta şi a celorlalţi şi, chiar şi acasă, să ai multe lucruri de făcut”.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
riccardo1966
riccardo1966  •  20 Iunie 2012, 20:29

Pana la urma... ce sport practica !? Distrusilor !!!

adwtza
adwtza  •  20 Iunie 2012, 19:17

joko di mano

sartoriale
sartoriale  •  20 Iunie 2012, 17:22

la ce sport?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close