SPORTURI  »  JO 2012  »  LONDRA 2012

O trupă legendară s-ar putea reuni pentru deschiderea JO de la Londra!

Stadionul Olimpic din Londra va găzdui Ceremonia de deschidere a JO din vara acestui an
Stadionul Olimpic din Londra va găzdui Ceremonia de deschidere a JO din vara acestui an

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2012 12:29

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, din vara acestui an, va avea parte de un spectacol de zile mari

În afară de jocurile de lumini sau tradiţionala defilare a tuturor participanţilor, organizatorii s-au gîndit şi la un concert unic în peisajul ultimilor ani.

Conform Agerpres, celebra trupă Pink Floyd se poate reuni pentru a susţine un concert în deschiderea evenimentului. În 1985, Roger Waters a părăsit formaţia, grupul cîntînd de atunci doar în diferite proiecte. Ultimul concert susţinut de aceştia datează din 2005, evenimentul avînd loc tot la Londra.

"Fără îndoială, este nevoie de un eveniment foarte special pentru ca Pink Floyd să se reunească şi nu există nimic mai important decît Jocurile Olimpice. Ca şi Sir Paul McCartney, ei reprezintă o parte importantă a culturii britanice din ultimii 40 de ani şi reunirea lor ar fi o idee excelentă, deoarece Londra va fi în centrul atenţiei atunci. Sperăm ca totul să se confirme în săptămînile viitoare", arată un apropiat al Pink Floyd in L'Express.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
bdgeorge
bdgeorge  •  05 Ianuarie 2012, 16:56
Postat de bigbelly pe 05 Ianuarie 2012, 12:40

"În 1985, Roger Waters a părăsit formaţia, grupul cîntînd de atunci doar în diferite proiecte." ...poate impreuna cu Waters, pentru ca Pink Floyd a continuat sa existe si dupa '85, cu la fel de mult succes. A Momentary Lapse of Reason, The Delicate Sound of Thunder, The Division Bell sau P.U.L.S.E. sunt albume Pink Floyd care n-au nici o treaba cu Waters. Marca "Pink Floyd" apartine lui Gilmour si Mason. Waters e cel care mai apoi a aparut in diverse proiecte impreuna cu Floyd, ca invitat.

decat sa vb prostii mai bine te abtii...Pink Floyd inseamna Waters , Mason si Wright...in nici un caz Gilmour care a venit in trupa dupa 3 ani cind Barett incepuse sa o ia razna...primul care a plecat din trupa a fost Wright (care a revenit in 87) si apoi Waters..ultimul album dateaza din 94 ,The Division Bell (foarte slab parerea mea)..de atunci numai proiecte individuale deci e clar ca dupa 18 ani inseamna reunire..au mai cantat impreuna anul trecut in mai parca la Londra..din toti cel mai mare succes il are Waters care a rupt cu The Wall Tour ..sute de concerte in toata lumea.niciodata Pink Floyd nu va insemna Gilmour..numai Waters si Mason in ordinea asta..

clnscp
clnscp  •  05 Ianuarie 2012, 15:41

Si John Bonham a murit in '80, dar de aia Led Zeppelin se mai reuneste.

bombon
bombon  •  05 Ianuarie 2012, 14:44

Poate explicati cum se va reuni. In 2005 Richard Wright traia, deci au putut reface formula "de aur": David Gilmour, Nick Mason, Roger Waters, Richard Wright. Ce ne facem, insa, idiotzzilor si incultzilor ca Richard Wright a murit in 15 septembrie 2008?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează