SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  JUDO

Corespondenţă de la Rio » Operaţie de ultimă oră în Brazilia! Una dintre cele mai importante sportive a mers de urgenţă: "A avut programare în Satul Olimpic"

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2016 09:12

Vicecampioana olimpică de la Londra a suferit intervenția chirurgicală chiar în Satul Olimpic. Și-a revenit deja și participă normal la antrenamente.

Corina Căprioriu a ajuns direct din avionul care a adus din România pe masa de operație, la Rio de Janeiro! Sportiva a suferit un abces dentar, de la o lucrare efectuată de o lună de zile, în țară, și a fost nevoită să meargă de urgență la stomatolog. ”Știam că are problemă cu o zi înainte de plecarea la Rio. Cum nu am mai avut timp să rezolvăm problema, i s-a făcut o programare în Satul Olimpic”, a povestit antrenorul Florin Bercean.

Tehnicianul a adăugat: "I s-a deschis un canal dentar, i s-a scos puroiul care se acumulase și acum e sub antibiotic. A început însă antrenamentele".

Corina va intra în concursul olimpic pe 8 august. Bănățeanca este una din sportivele cotate cu șanse mari la medalie la categoria 57 de kilograme. Căprioriu a câștigat și la Londra argintul olimpic, fiind învinsă doar de japoneza Kaori Matsumoto.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează