SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  JOCURILE OLIMPICE

Decizie surprinzătoare! » Ruşii au stabilit şi Maria Șarapova a primit vestea azi!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2016 12:09

Maria Șarapova a fost numită în lotul provizoriu al Rusiei pentru Jocurile Olimpice de la Rio, în ciuda faptului că este în continuare suspendată.

Rusoiaca așteaptă încă decizia referitoare la perioada de suspendare pe care o va primi după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium la un control anti-doping efectuat la Australian Open, la începutul acestui an.

Meldoniumul a fost trecut pe lista substanțelor interzise de Agenția Mondială Anti-Doping ( WADA) începând cu data de 1 ianuarie 2016.

Una dintre agențiile de presă rusești notează că jucătoarea în vârstă de 29 de ani va face parte din echipa de tenis a Rusiei care va concura la Olimpiadă, informează Courier Mail.

Șarapova o să primească verdictul privind suspendarea luna viitoare și speră să evolueze la Wimbledon, turneu care va debuta pe data de 27 iunie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  26 Mai 2016, 22:33

Rusii astia-s nebuni la cap !

1578362032478810
Tihamér Takó  •  26 Mai 2016, 17:19

Dincolo de suspendare,Sarapova a fost,este si va fi o jucatoare de talie mondiala...Este printre reginele tenisului feminin din toate timpurile...acest adevar nu poate fi umbrit nici de testele de laborator !!!

catalynn
catalynn  •  26 Mai 2016, 16:29

Afară cu trișoarea!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează