SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  ROMÂNIA

GALERIE FOTO Cea mai mare parte a delegației României a revenit de la RIO! Acuze dure pe aeroport! Ana Maria Popescu: "Eram îmbrăcați de ajutoare"

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +14   FOTO
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2016 15:44

Cea mai mare parte a delegației României de la Jocurile Olimpice de la Rio s-a întors azi în țară. Sportivii au fost primiți la Salonul Oficial al aeroportului Henri Coandă.

România a terminat pe locul 47 la această Olimpiadă, având 5 medalii: aur la echipa de spadă feminin, argint la tenis în proba de dublu masculin pentru Mergea și Tecău, plus alte 3 de bronz: Gabriel Sâncrăian, haltere, echipajul de 8+1 de la canotaj și Albert Saritov, la lupte.

Medaliată cu aur împreună cu echipa de spadă, Ana Maria Propescu a vorbit cu ochii în lacrimi pentru televiziunile din România. A criticat fără milă Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

"Cui nu i-ar fi dor de casă? Îți faci treaba bine și pe urmă ești pedepsit și mai trebuie să stai încă 12 zile acolo. Am lacrimi în ochi de bucurie că am ajuns acasă. Nu înțeleg de ce a trebuit să stăm acolo. Era important să ne vedem familiile.

Legat de echipament, da, au fost mari probleme. Am fost acuzate că am dat măsuri mici. Nu, am dat măsurile pe care noi le purtăm mereu la treninguri indiferent că am fost echipate de federație, COSR sau altcineva. Noi aveam o glumă între noi că suntem îmbrăcați de la ajutoare.

După 3 zile de concurs nu puteam să ridicăm ochii din pământ de rușinea de la individual. Oameni de la care așteptam să fie în aceeași echipă cu mine au fost primii care au dat cu pietre. Nu mi se pare normal.

Cum să mergem să ne batem joc la un concurs care e o dată la 4 ani? Medalia pe echipă este reușita unei generații. E foarte important. Eu zic că aici se termină un capitol, unul important pentru spada românească. Vedem ce mai scriem de acum", a zis Ana Maria Popescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
borat101
borat101  •  25 August 2016, 00:48

Ce bataie de joc ca de obicei. In toata lumea Sponsorul da cate vreo 5-10 seturi de echipament mai de toate masurile, la toate persoanele. Clar asta este mana ***i tipic Made in Romania, ce a facut cu restul de echipament reprezentatul securist, la dat la neamuri!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

323082877861940
Val Mootz  •  25 August 2016, 00:36

Eu credeam ca Fane Spoitoru a fost cel mai mare campion la sabie si spada. Apropo.....sportul asta e legal in Romania?

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  24 August 2016, 21:47

Uitati-va la Petrache cum arata,lipsa de eleganta,prost gust de mahala...sa-ti fie rusine...la Lipa ma opresc la marea sportiva,in rest sa auzim de...ADIO...!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează