SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  JOCURILE OLIMPICE 2016

Președintele Federației Române de Tenis clarifică situația Simonei Halep: "E departe de a lua o asemenea decizie"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2016 15:46

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a oferit clarificări referitoare la declarația Simonei Halep, conform căreia sportiva s-ar gândi să nu participe la Jocurile Olimpice (detalii AICI). 

"Probabil că Simona este puțin speriată acum, dar e departe de gândul de a renunța la participarea la Jocurile Olimpice.

Eu vorbesc în fiecare zi cu ea și nu mi-a spus nimic legat de faptul că e îngrijorată de virusul Zika. Știu cât de mult își dorește să participe la Olimpiadă. Și nu numai să participe, ci să ia o medalie. De asta spun că e departe de a lua o asemenea decizie.

Mă gândesc că ea este acum la Wimbledon, printre foarte mulți sportivi și virusul Zika este un subiect acolo. Dar avem destui doctori care o pot liniști în această privință. O să vorbesc și eu cu ea", a declarat Cosac, citat de Agerpres.

Simona Halep a acordat un interviu pentru Reuters, în care a susținut că este îngrijorată în privința virusului Zika și a lăsat să se înțeleagă că e posibil să nu participe la Jocurile Olimpice.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
bakunin
bakunin  •  04 Iulie 2016, 01:27
Postat de balauru48 pe 28 Iunie 2016, 20:34

Eu, ca roman, nu vreau s-o văd pe sclifosita asta de halep la olimpiada!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  28 Iunie 2016, 20:34

Eu, ca roman, nu vreau s-o văd pe sclifosita asta de halep la olimpiada!

balauru48
balauru48  •  28 Iunie 2016, 20:31
Postat de Dumitru Simion pe 28 Iunie 2016, 19:00

Simona nu doreşte sa meargă la Rio ! Foarte bine, Foarte bine gândit ! de ce sa participe la Rio, să rişte o îmbolnavire ? Pentru cine ? pentru ţară ? *** ! Pentru federaţia de tenis ? de ce ? ca să se umfle în pene, birocraţii ăia ? Dacă se doreşte o participare masivă la competiţii internaţionale, trebuie să se intervină în şcoli şi licee pentru practicarea tenisului ! Bravo Simona ! Eu ca român, nu doresc sa te expui ! Dă-i naibii de funcţionari fomişti !!!

Ba prostalaule, orice sportiv întreg la minte își dorește să participe la JO. În primul rând pentru renumele lor, iar dacă prin asta își onorează tara cu atât mai bine. ***! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează