SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  JOCURILE OLIMPICE 2016

Halep se gândește să renunțe la JO 2016: "E un eveniment important pentru ţara mea, dar asta este mai important"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2016 09:17

Simona Halep, cea de care se leagă speranțele României pentru o medalie la JO 2016, anunță că ar putea să nu participe la eveniment, de teama virusului Zika.

Simona va lua o decizie finală după Wimbledon și după ce se va consulta cu mai mulți medici.

"Trebuie să mă informez foarte bine în legătură cu acest virus. Am întrebat medicii despre Zika şi va trebui să o fac din nou după Wimbledon.

Sunt foarte îngrijorată. Vreau să merg la Rio, dar trebuie să mă asigur că nu voi avea probleme și că este totul în regulă.

Virusul este periculos pentru femei. Am auzit că dacă eşti infectată cu virusul și nu ești însărcinată, atunci când vei fi, se va activa.

Acum nu pot spune nimic. După acest turneu va trebui să decid. Voi fi dezamăgită dacă va trebui să mă retrag. Îmi place mult ceremonia şi îmi place cum este să fii alături de toţi românii.

Jocurile Olimpice sunt importante pentru ţara mea, dar sănătatea mea este cea mai importantă. Trebuie să am grijă de corpul meu", a spus Simona Halep, potrivit Reuters.

Adulții infectați cu virusul Zika au simptomele unei gripe, dar bebelușii femeilor infectate în timpul sarcinii pot suferi de microencefalie și se pot naște cu creierul mai mic.

Jocurile Olimpice de la Rio vor începe pe 5 august și se vor termina pe 21 august. Simona Halep, locul 5 WTA, urmează să participe la proba de simplu și proba de dublu mixt.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
sorin965
sorin965  •  28 Iunie 2016, 13:11

Mă întreb câţi din comentatorii acestui articol şi-ar risca sănătatea şi implicit probabil cariera , mergând acolo atât timp cât virusul încă nu a fost eradicat .

balauru48
balauru48  •  28 Iunie 2016, 17:44
Postat de sorin965 pe 28 Iunie 2016, 13:11

Mă întreb câţi din comentatorii acestui articol şi-ar risca sănătatea şi implicit probabil cariera , mergând acolo atât timp cât virusul încă nu a fost eradicat .

Tu intreaba-te câți alți sportivi(sportivi imenși, nu ca Halep) se duc la JO fără să se gândească la nici un risc, doar doar își vor onora tara. În rest despre Halep eu nu pot spune nimic bun sau plăcut...

1429283900726653
Niculae Blaga  •  28 Iunie 2016, 12:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează