SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  PORTDRAPEL

Scandal după decizia COSR! ATAC VIRULENT al lui Marian Drăgulescu la adresa Simonei Halep: "Onoarea revine lui Ponor și nu celei care a câștigat cei mai mulți bani și nu a adus nicio medalie României!"

Simona Halep, foto: reuters
Simona Halep, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2016 11:34

Marian Drăgulescu a criticat-o aspru pe Simona Halep, după ce jucătoarea de tenis a afirmat că se aștepta ca portadrapelul României la Rio să fie ea sau Cristina Neagu.

Cătălina Ponor a fost desemnată miercuri de COSR să poarte drapelul în fruntea delegației române la Olimpiada de la Rio, deși Simona Halep sau Cristina Neagu păreau favorite. 

Inițial, pe facebook, Marian Drăgulescu a scris că "Onoarea revine celei care a câștigat medalii pentru România, nu celei care a câștigat cei mai mulți bani și nu a adus nici o medalie acestei națiuni", însă ulterior a revenit și a modificat postarea, atenunând părțile dure.

Iată postarea inițială:

 

Ce a scris după

"Pentru cei care nu știu, Cătălina Ponor este portdrapelul României la Rio. Ea este triplă campioană olimpică, asta însemnând doar o parte a palmaresului ei.

Am tot respectul pentru Simona dar această declarație mi se pare jignitoare la adresa mea, a Cătălinei și a celorlalți sportivi care au adus României medalii europene, mondiale și olimpice!!! Onoarea revine celei care a câștigat cele mai multe medalii pentru România.

Îți sugerez, Simona, să participi și tu la Rio 2016 și să vezi cât de greu se câștigă o medalie pentru România și cu siguranță vei aprecia mai mult sportivii care au câștigat mai multe medalii la olimpiada, mondiale și europene.

Așadar Halep și Neagu mai au mult de confirmat pentru a avea asemenea pretenții! Părerea mea...Scuze dacă am jignit pe cineva dar am impresia că doar două sportive are România, și nu este așa!!!", a scris gimnastul pe pagina oficială de Facebook.

Halep: "Credeam că ar fi meritat Neagu"

"Şi eu m-am gândit că voi fi eu sau Cristina Neagu. Cred că Neagu merita, dar decizia a fost luată. O felicit pe Cătălina Ponor, pentru că este o mare onoare să fii portdrapel la Rio" Simona Halep 

Revoltă pe GSP.RO după decizia COSR

Conform sondajului realizat pe site-ul GSP.RO, mai mult de jumătate dintre votanți (61%) au fost de părere că cea mai îndreptățită să poarte steagul în fruntea delegației României era handbalista Cristina Neagu.

Medaliată cu bronz alături de echipa de handbal a României la Campionatul Mondial, Neagu (27 de ani) a fost desemnată cea mai valoroasă handbalistă a anului 2015 de Federația Internațională de Handbal.

Topul a fost completat de Cătălina Ponor (24% din voturi) și Simona Halep (11% din voturi).

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (97)
tihi
tihi  •  09 Iulie 2016, 19:52

Dragulescu are dreptate....ce a facut Halep: a strans bani...impozit plateste???Sportivii mari ai tarii,au adus dincolo de faima si renume si medalii...De fapt Halep cine este?: o jucatoare oarecare .Jucatoarele de top au un palmares impresionant:exemple Steffi Graf care a castigat 22 Grand Slamuri,recent Serena Williams,care a egalat-o tocmai astazi pe Graf.Cate Grand Slamuri are Halep:nici unul.Cu ce poate sa se laude?...doar cu banii si cu un loc 2 WTA obtinut cu mare noroc care a durat foarte putin...Sportiva noastra de top poate sa fie Nadia Comaneci,nicidecum Halep.

timm
timm  •  09 Iulie 2016, 15:03
Postat de cezars61 pe 08 Iulie 2016, 16:12

Concluzii la comentarii : 1. Postacii GSP-ului sunt unii dintre cei mai *** postaci ai iubitei noastre patrii . Bravo , GSP . Cum e turcul e și pistolul . :) 2 . Halep e o tută . 3. Drăgulescu are dreptate . Punct . :)

Concluzia: cezars61 este postac GSP.

mplttev
mplttev  •  09 Iulie 2016, 12:08

Depinde ce sport îți alegi, mai precis la ce sport ești valoros. În gimnastică bagi ca sportiv puțini bani, dar câștigi puțin. Federația bagă bani mulți. La tenis bagi mulți bani dar și câștigi mult, în schimb federația nu bagă nimic. Drăgulescule tu câți bani ai investit? Ta-său Simonei și-a vândut afacerile ca s-o înscrie la turnee. De reprezentat în lume și Ponor și Simona sunt ambasadoare ale sportului românesc în lume. E adevărat mai des Simona (sunt mai multe turnee de tenis decât concursuri de gimnastică) dar la olimpiadă fetele noastre de aur au reprezentat România la cel mai înalt nivel. Merită Ponor această cinste, după părerea mea. Mai ales prin puterea ei de a reveni. Puțini sportivi din România sunt în stare de așa ceva.

Vezi toate comentariile (97)
Comentează