SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  SUSPENDARE

Suspendare pentru Ryan Lochte! Înotătorul şi-a aflat pedeapsa după ce a minţit în privinţa unui jaf

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2016 18:15

Înotătorul american Ryan Lochte a fost suspendat pentru 10 luni după ce a minţit că a fost victima unui jaf în timpul Jocurilor Olimpice de la Rio.

Sportivul de 32 de ani a susţinut că el şi alţi trei colegi din lotul de înot au fost victimele unui jaf armat la o benzinărie, dar înregistrările de pe camerele video au contrazis declaraţiile acestuia.

În imagini (video şi foto AICI) se vede cum Lochte a spart ușa unei băi de la benzinărie și s-a luat la bătaie cu un paznic. Unul dintre oamenii de ordine i-a amenințat cu o armă pe Lochte și pe ceilalți trei înotători americani care erau cu el (Gunnar Bentz, Jack Conger și James Feigen) după ce aceștia au refuzat să plătească pentru daunele produse.

Sportivii au revenit în Satul Olimpic în jurul orei 7 dimineața, după presupusul jaf. Gunnar Bentz, Jimmy Feigen şi Jack Conger au fost suspendaţi pentru patru luni.

Ryan Lochte a câștigat o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Rio, la proba de 4x200 m ștafetă liber.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează