Alte știri din fotbal
Kyros Vassaras a luat decizia, după controversele din UTA - Rapid: l-a reținut de la delegări!
5
Victor Angelescu, rugat în direct la TV: „Ștergeți imaginea asta cu Talisson! Este o poză nepotrivită”
5
Decizie de ultimă oră a FRF, după tragedia suporterilor de la PAOK
0
Transfer blocat » Unde s-au împotmolit negocierile pentru titularul Rapidului
0
Știri din fotbal internațional
Leon Goretzka l-a pus la punct pe Donald Trump: „Ne face mai puternici! Europa arată tuturor cine e în teren”
0
Fabrizio Romano dă vestea momentului pentru Cristi Chivu: „Oferta e surprinzătoare”
0
Chelsea a anunțat oficial despărțirea de cel mai bine plătit jucător
0
Surpriza uriașă din Alanya: ce am găsit acasă la Ianis Hagi » „Prințul” captiv în raiul pensionarilor
4
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Avocată membră PNL, prinsă în flagrant în timp ar fi luat mită 60.000 de ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Teoria erorii cognitive în cazul accidentului din Timiș: „Creierul ...
Libertatea
cum naiba sa se faca bani din publicitate, drepturi tv si sponorizari pentru alte sporturi la noi, daca asa zisele programe tv cu profil sportiv sunt programe de fotbal? daca sport-punct-ro da skandenberg, wrestling, emisiunea aia cu cazaturi si discutii despre fotbal? daca pe digisport 1 vezi fotbal, fotbal , fotbal si uneori cate un meci de handbal sau tenis, iar celelalte 2 digisport, desi oarecum mai diversificate ca oferta, dau cam aceleasi 4-5 sporturi tot timpul? daca pe GSP TV numai sport nu vezi? ne mai miram ca sportul romanesc se bazeaza doar pe bani de la buget, si aia putini, cand avem atatea televiziuni de sport care dau stiri din fotbal sau programe de divertisment
Astia-s ca politicienii romani: PE UNDE SE DUC NE FAC NUMAI DE RUSINE !
adevarul este ca retardatul de victor ponta, a trimis la soci, un grupe de prosti care sa risipeasca banul public.
Le dau eu sania copiilor!Fier forjat,tată!
De hat... vannak parasztak magyarok kost is !
apropo de minciuna cu bobul adus din tara! se poate minti in voie in tara asta, fara frica de lege, daca Ponta minte de ce sa nu ia exemplu pe primul ministru acest Dobrescu, de ce sa ne spuna adevarul?
Ha,ha,ha... Vad ca te lauzi cu mari cunostinte de istorie, pe un site de sport Din pacate pentru tine, cele 2 postari pe care le-ai facut tradeaza un IQ modest ( indiferent de nationalitatea pe care o ai ). Poti continua sa citesti ce carti de istorie vrei, dar sfatul meu este sa nu iti mai expui concluziile pe nici un fel de site, vei deveni tinta ironiilor...
Kapd be a faszom, hulye geczi!!!
Daca ai stii ceva istorie....,dar nu ma chinui cu tine,in fine,stii ce a spus Stalin despre romani?? Romanismul este o ocupatie!!!!
Cat scandal nene pentru nimic, cand de fapt baietii pur si simplu au cazut de fiecare data. Asta e situatia, am spus-o de la inceput. Chiar daca nu ar fi avut sanie de rezerva (desi uite ca aveau), ei ar fi stiut treaba asta dinainte de Olimpiada si ar fi stiut ca trebuie sa-si protejeze ca ochii din cap propria sanie. Ei au distrus-o, nu altcineva.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.