SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA SOCI 2014  »  BIATLON

Două rusoaice depistate pozitiv vor rata Jocurile Olimpice de la Soci

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 22:11

Federaţia Rusă de Biatlon a confirmat că Irina Starih, 26 de ani, specialistă în proba de sprint, a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă.

Site-ul oficial al federaţiei a anunţat că Starih a informat că a părăsit lotul naţional pentru o perioadă nedeterminată.

"Am primit o notificare din partea Federaţiei Internaţionale de Biatlon în care scrie că un test doping a ieşit pozitiv. Această informaţie a fost neaşteptată pentru mine. Credeţi-mă că regret că numele meu este implicat în acest scandal. Nu am dreptul şi nici nu doresc să le dezamăgesc pe celelalte colege şi întreaga echipă", a scris biatlonista.

Pe lîngă Starih, şi Ecaterina Iurieva (30 de ani), campioană mondială în 2008, a fost depistată pozitiv. Iurieva nu fusese însă selecţionată în echipa de biatlon a Rusiei pentru Olimpiada de la Soci.

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (1)
czl
czl  •  31 Ianuarie 2014, 18:08

Sunt tare curios care e logica sa scrii in titlu ca: "doua rusoaice depistate pozitiv vor rata jocurile olimpice", iar in articol: "Iurieva nu fusese însă selecţionată în echipa de biatlon a Rusiei pentru Olimpiada de la Soci."

Vezi toate comentariile (1)
Comentează