SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  JOCURILE OLIMPICE

EXCLUSIV Alex Dobre, încrezător inaintea primului meci al României la Jocurile Olimpice » „Suntem o echipă în formă”

Alex Dobre
Alex Dobre

Articol de - Publicat miercuri, 21 iulie 2021 16:07 / Actualizat miercuri, 21 iulie 2021 16:43

Selecționata olimpică a României debutează joi la Jocurile Olimpice în meciul cu Honduras. Mijlocașul Alex Dobre prefațează meciul împotriva sud-americanilor.

  • CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA: Gazeta Sporturilor este singura redacție din România, exceptând televiziunea și radioul de stat, care a trimis o echipă de jurnaliști la Jocurile Olimpice, pentru a relata de la fața locului.
  • Jurnaliștii GSP în Japonia sunt Marian Ursescu, Justin Gafiuc și Raed Krishan.

A mai rămas o zi până la primul meci al României de la turneul olimpic de fotbal. Pe 22 iulie, de la ora 14:00, „tricolorii” pregătiți de Rădoi vor înfrunta selecționata U23 din Honduras. Alexandru Dobre a prefațat duelul în exclusivitate pentru GSP.ro.

Alex Dobre: „Este o șansă unică pentru noi”

„Este o șansă unică pentru noi, ne-am pregătit foarte bine aici, ne-am revenit și cu fusul orar. Eu zic că până la ora jocului vom fi 100% apți, pentru a avea o performanță extraordinară. A fost o problemă la început cu fusul orar, dar am respectat programul de somn pe care Mister ni l-a dat și ne-am revenit foarte repede.

Sunt mândru că am reușit să muncesc, să fac parte din acest grup, cu jucători foarte buni și talentați. Consider că avem o echipă foarte bună și că vom face o figură foarte frumoasă la aceste Jocuri Olimpice”, a declarat mijlocașul român.

Dobre nu se teme de Honduras

„Ne-am făcut o imagine despre Honduras, i-am studiat, este o echipă bună dar ne vom concentra pe jocul nostru, pe circuitele de pase din atac și defensivă, iar cu siguranță mâine vom performa. Veți vedea o echipă determinată, cu ambiție, care și-a propus să iasă din grupe. Vom da tot ce e mai bun din noi, cu siguranță vom scoate un rezultat foarte bun mâine.

Nu avem temere, suntem entuziasmați, suntem fericiți că ne putem bucura de această experiență după atâția ani. Ne încurajăm, avem încredere unii în ceilalți, ne mobilizăm foarte bine și suntem concentrați pentru mâine. Ne bucurăm pentru fotbal, de asta suntem aici, să iubim ceea ce facem”. 

Vă promit că voi da 100%, poate va veni un gol datorită muncii pe care o voi depune mâine. Suntem foarte uniți și ne-am mișcat foarte bine la antrenamente, am respectat ce ne-a zis Mister. Suntem o echipă în formă, unită, putem doborî orice echipă cu experiență.
- Alex Dobre, România U23

Citește alte știri despre Jocurile Olimpice:

Alexandru Pașcanu avertizează înainte de primul meci de la Olimpiadă: „Nu va fi deloc ușor” + Ce spune despre revenirea la CFR Cluj

Știri de ultimă oră de la Jocurile Olimpice - 21 iulie 2021 » Delegare controversată la Honduras - România

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează