SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  CANOTAJ

VIDEO + FOTO Party în Moldova » Marius Cozmiuc și Ancuța Bodnar, sărbătoriți acasă după succesele de la Tokyo

Articol de , - Publicat marti, 03 august 2021 12:19 / Actualizat marti, 03 august 2021 13:06

Reveniți duminică în țară, de la Jocurile Olimpice, canotorii români medaliați la Tokyo au ajuns acasă pentru a sărbătorii cu familiile și prietenii.

Marius Cozmiuc, medaliat cu argint alături de Ciprian Tudosă, a mers acasă, la Suceava, alături de soția sa, Ionela, și ea dublă campioană mondială la canotaj.

Cei doi au fost întâmpinați cu mare fast de rude, pentru a sărbători succesul istoric al lui Cozmiuc.

Ionela și Marius Cozmiuc sunt împreună de aproape 10 ani, iar de patru ani și-au unit destinele. Marius a cerut-o în căsătorie pe soția sa pe podiumul Campionatelor Naționale.

După ce Marius a urcat pe podium în Japonia, Ionela a scris foarte mândră pe contul său de Facebook. “Marius e la a treia ediție de Jocuri și abia acum și-a îndeplinit visul olimpic! El este eroul meu, e un munte de dăruire, perseverență și motivație, e omul bun și calm care a muncit din greu și a avut răbdare, iar răbdarea i-a fost răsplătită!”.

Și Ancuța Bodnar, medaliată cu aur alături de Simona Radiș, a ajuns acasă, tot în Bucovina, la Vatra Moldoviței. Și ea a petrecut alături de familie și de cei apropiați, bucurându-se pentru cel mai important succes din carieră.

VIDEO Ancuța Bodnar, primită cu fast acasă

Citește mai multe știri de la Jocurile Olimpice: 

Momentul în care Larisa Iordache își dă seama că nu poate concura în finala de la bârnă » Imagini dureroase surprinse în sală de fotoreporterul GSP

Kriszta Incze a luptat cu două campioane mondiale » Pe prima a învins-o, dar s-a oprit la a doua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează