SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  TOKYO 2020

Controverse cu două sportive de la Jocurile Olimpice: „Are un nume, nu e fosta iubită a nu-știu-cui!” / „Acești misogini mă menționează pe mine”

Pedri (al cincilea din stânga), cu jucătoarele de tenis de masă Maria Xiao (lângă el) și Galia Dvorak (cea mai din dreapta)
Pedri (al cincilea din stânga), cu jucătoarele de tenis de masă Maria Xiao (lângă el) și Galia Dvorak (cea mai din dreapta)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2021 18:36 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 19:13

Paula Badosa (23 de ani, 29 WTA), jucătoare de tenis care reprezintă Spania la Jocurile Olimpice, a abandonat în meciul cu Marketa Vondrousova din sferturi, după ce a avut mari probleme din cauza căldurii și umidității ridicate.

Badosa a fost scoasă de pe teren într-un scaun cu rotile și și-a revenit ulterior, la vestiare.

Felul în care presa spaniolă a relatat știrea i-a iritat pe urmăritori. La Razón, un cotidian important din peninsulă, a prezentat informația drept „Fosta iubită a lui David Broncano (n.r. un comediant și moderator TV spaniol) a fost eliminată de la Jocurile Olimpice”. 

„E o sportivă, are un nume, nu e fosta iubită a nu-știu-cui!”, „I se șterg toate meritele profesionale doar pentru că a avut o relație cu un bărbat celebru?!”, au comentat userii pe Twitter. 

Controversă la Jocurile Olimpice: „Acești misogini mă menționează pe mine”

Controverse cu două sportive de la Jocurile Olimpice: „Are un nume, nu e fosta iubită a nu-știu-cui!” / „Acești misogini mă menționează pe mine”
Paula Badosa

Inclusiv Broncano a replicat: „Acești misogini consideră că, pentru a vorbi despre una dintre cele mai bune sportive din lume, e necesar să mă menționeze pe mine, care mă uit la Jocuri de pe canapea, doar pentru că sunt un bărbat faimos. E disprețuitor și nedrept, și trebuie să terminăm cu acest comportament”.

Și Marca a avut probleme cu redactarea unei știri de la Jocuri. Mijlocașul Barcelonei și al naționalei olimpice a Spaniei, Pedri, a jucat tenis de masă cu Maria Xiao, sportivă născută în Spania, din părinți chinezi, care îi reprezintă pe iberici la Tokyo. 

„Punctul scos de Pedri contra unei jucătoare olimpice de tenis de masă”, a scris Marca pe site. „Salut, Marca, olimpica spaniolă sunt eu și mă cheamă Maria Xiao. Mulțumesc”, a replicat sportiva.

Marile dezamăgiri de la Olimpiadă. Trei forțe ale fotbalului trimise acasă!

Concluziile trase de „tricolori” după România - Noua Zeelandă 0-0: de la „Atât s-a putut” la „Ieșim cu capul sus!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează