SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  ROMÂNIA - NOUA ZEELANDĂ 0-0

Cornel Dinu, după eșecul României la Tokyo: „Pe mine un lucru m-a mirat!”

După remiza cu Noua Zeelandă, scor 0-0, România a ratat calificarea în „sferturi” la Jocurile Olimpice. Cornel Dinu a analizat ultima partidă a „tricolorilor” de la Tokyo.
După remiza cu Noua Zeelandă, scor 0-0, România a ratat calificarea în „sferturi” la Jocurile Olimpice. Cornel Dinu a analizat ultima partidă a „tricolorilor” de la Tokyo.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2021 17:45 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 17:46

După remiza cu Noua Zeelandă, scor 0-0, România a ratat calificarea în „sferturi” la Jocurile Olimpice. Cornel Dinu a analizat ultima partidă a „tricolorilor” de la Tokyo.

„Singura noastră ocazie a fost capul acela al lui Marin. Pe mine m-a mirat diferenţa de educaţie, execuţie, fortă, angajament. În prima repriză, diferenţa a fost de cel puţin o clasă în favoarea lor. 

Mi-aş permite să trag o concluzie. Diferenţa de angajament a fost clară în favoarea adversarilor. Aici suntem, ce să mai... Ne sunt superiori fizic şi tehnic. La noi, sănătatea şi sportul sunt sacrificate. La ei se face educaţie fizică şi tehnică în acelaşi timp, şi se face bine. 

Noi, ca popor latin, ar trebui să dovedim o inteligenţă în joc, n-a fost cazul”, a declarat Dinu la Telekom Sport.

Mirel Rădoi, după România - Noua Zeelandă 0-0: „Este ușor să acuzăm acum”

„Sunt fericit pentru băieți, după un rezultat precum cel contra Coreei de Sud am reușit să ne montăm când poate puțini se așteptau. Din păcate, nu am avut gramul de noroc necesar. E vorba și de șansă când vorbim de un meci așa echilibrat, dar șansa nu poate ține mereu cu noi. Va trebui să vedem ce pot extrage jucătorii după această experiență. 

Acum este ușor să acuzăm, dar nu știe nimeni ce se întâmplă aici, munca și sacrifiicile jucătorilor. Nu știe nimeni că de când am venit aici nimeni nu poate nimeni să doarmă mai mult decât 4 ore, jucătorii ieșeau cu ochii cât două cepe la antrenament

Mâncarea nu a fost așa cum ne-am fi așteptat în primele zile, drumurile sunt foarte lungi, practic am reușit să ne montăm printre noi, să ne strângem printr-o comunicare foarte bună, ședințe, prin socializare. Chiar și așa, am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor după acel rezultat rușinos”, a declarat Rădoi la TVR 1.

România la Jocurile Olimpice:

  • 1-0 vs. Honduras (cu autogol)
  • 0-4 cu Coreea de Sud
  • 0-0 cu Noua Zeelandă

Clasamentul în grupa României la Jocurile Olimpice, B:

NAȚIONALĂMECIURIGOLAVERAJPUNCTE 
1. Coreea de Sud310-16 
2. Noua Zeelandă33-34 
3. România31-44 
4. Honduras33-93 

Citește mai multe știri despre Jocurile Olimpice:

Nu și-a putut stăpâni lacrimile! „Tricolorul” care a izbucnit în plâns după eliminarea de la Jocurile Olimpice

Claudia Nechita rămâne cu un gust amar după eliminarea de la Jocurile Olimpice: „Dacă nu era japoneză, aș fi câștigat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
149517776804588
Gica Gica  •  30 Iulie 2021, 18:19

Rusine Mirel Radoi. Va rog sa il demiteti de la ambele nationale. Nu se poate sa nu te califici din asa grupa usoara. A ratat toate barajele,calificarile si medaliile acest Mirel Radoi. Cine l-a pus , Stoichita si Burleanu, sa se spele cu el pe Cap si sa il demita in sedinta extraordinara. Dan Petresu , Olaroiu si altii sunt liberi. Nu are fata de antrenor de tineret, antrenor de olimpici, daramite de antrenor nationala mare de seniori! Sa iei Bacalaureatul!

cornelcc
cornelcc  •  29 Iulie 2021, 04:28

E clar, nu s-au putut adapta “baietii” in Japonia, le-au lipsit cluburile de manele!

853246084756615
Marcel Popa  •  28 Iulie 2021, 22:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează