SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  JOCURILE OLIMPICE

Un sportiv de top a povestit momentele dificile prin care trece la Beijing: „A fost un mare șoc. De 2 ani încerc să evit asta”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 13:20 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 13:57

Eric Frenzel (33 de ani), multiplu medaliat la combinata nordică, a vorbit despre clipele dificile prin care trece la Beijing, după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Potrivit Eurosport, sportivul german și coechipierul său Terence Weber (25 de ani) au fost tesați pozitiv de două ori din momentul sosirii la Beijing. Ulterior, cei doi au fost plasați într-un centru de izolare.

Care e situația lui Toni Petrea și a celor doi jucători de la FCSB care au COVID-19 » MM Stoica dă detalii
FCSB
Care e situația lui Toni Petrea și a celor doi jucători de la FCSB care au COVID-19 » MM Stoica dă detalii

Eric Frenzel a vorbit despre clipele grele prin care trece la Beijing

La ediția din acest an a Jocurilor Olimpice de iarnă, Eric Frenzel vizează cucerirea celei de a 7-a medalii olimpice la combiata nordică, pentru a egala astfel recordul stabilit de austriacul Felix Gottwald. Planurile sale au fost date însă peste cap, după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19, după sosirea la Beijing. Germanul a vorbit despre eforturile pe care le-a făcut de la debutul pandemiei pentru a se feri de virus, pentru a nu risca să piardă participarea la competiții.

„Este enervant că s-a întâmplat. Am făcut tot ce am putut pentru a preveni o astfel de situație. Soția și familia mea au îndurat foarte mult. Am intrat în izolare. Am retras copiii de la grădiniță și de la școală. Depunem mult efort. Deci situația de acum este de două ori mai enervantă. Nu știu ce altceva aș fi putut face. Mai ales că nu este vina familiei mele”, a declarat Frenzel pentru Eurosport.

De 2 ani fac tot ce-mi stă în putință ca să nu mă infectez și acum călătoresc la Jocurile Olimpice și mi se întâmplă asta. A fost un mare șoc. Dar nu o pot schimba. Vreau să continui să gândesc pozitiv și să rămân puternic. Vreau să rămân în formă”, a completat germanul.

Eric Frenzel speră totuși să părăsească într-un timp cât mai scurt carantina, pentru a participa măcar la o parte din probele de la Beijing.

„Din fericire, rezultatele se îndreaptă în direcția corectă. Așa că sper să plec curând de aici. Cu toate acestea, situația este foarte enervantă. Probabil că timpul se scurge prea repede pentru prima mea competiție. Sper să mai fie suficient timp pentru celelalte competiții. Sper să pot concura și să susțin echipa”, a completat Eric Frenzel.

Citește și alte știri despre Jocurile Olimpice de la Beijing:

S-a terminat prima zi pentru români la Jocurile Olimpice de Iarnă! Rezultate bune pentru sportivii noștri

Scene uluitoare la Jocurile Olimpice de iarnă: meciul dintre SUA și Finlanda, reluat după scurgerea timpului, cu alt scor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează