SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  FOTBAL

FOTO // UPDATE Răzvan Burleanu și oficialii României sfidează regulile la Tokyo » Imaginile surprinse de fotoreporterul GSP

Gabriel Bodescu (sus, stânga) // foto: Raed Krishan +6   FOTO
Gabriel Bodescu (sus, stânga) // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iulie 2021 13:50 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 14:46

Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF, nu a respectat regulile sanitare stricte impuse în Japonia înainte de meciul dintre Honduras și România.

UPDATE 14:15 - Au renunțat la măști după imn

După intonarea imnului României, delegația noastră - inclusiv președintele Răzvan Burleanu - a renunțat la măști! La tribuna oficială erau prezenți, pe lângă Burleanu și Bodescu, Mihai Covaliu, președintele COSR, George Boroi, secretar general COSR, și Radu Vișan, secretar general FRF.

+2 FOTO

Știrea inițială - Gabriel Bodescu sfidează regulile la Tokyo

În așteptarea primului meci al echipei naționale de fotbal a României de la Jocurile Olimpice, oficialii FRF și-au făcut apariția pe stadionul din Kashima. Alături de Răzvan Burleanu, președintele Federației, s-a aflat și secretarul general adjunct Gabriel Bodescu.

Sub români, un grup format din oficialii Coreei de Sud. Dintre toți cei surprinși de fotoreporterul GSP pe stadionul din Kashima, singurul fără mască este Gabriel Bodescu!

Răzvan Burleanu și oficialii României sfidează regulile la Tokyo » Imaginile surprinse de fotoreporterul GSP
Gabriel Bodescu (sus, stânga) // foto: Raed Krishan

Îl lipsa acesteia, cu un picior peste celălalt, omul de încredere al lui Burleanu afișează o atitudine sfidătoare față de regulile stricte din Japonia, care a impus purtarea măștilor. 

În cele din urmă, Bodescu a decis să respecte regulile și a apelat la masca de protecție cu câteva minute înainte de începutul meciului

Honduras - România 0-1 » Tremurăm cu Honduras, dar câștigăm cu ajutorul unui gol norocos
HONDURAS - ROMÂNIA
Honduras - România 0-1 » Tremurăm cu Honduras, dar câștigăm cu ajutorul unui gol norocos

Reguli extrem de stricte în Japonia

La festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice, programată vineri, vor fi reguli extrem de stricte.

Șefii de misiune ai Comitetelor Olimpice Naționale au avut ședințe peste ședințe cu privire la regulile care trebuie respectate în timpul festivității de deschidere. Florin Mișcă, șeful de misiune al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a dezvăluit câteva dintre punctele interesante care s-au discutat în cadrul acestor întâlniri.â

Festivitatea de deschidere va debuta la ora 20:00 (ora Japoniei), șase ore mai devreme la București, și va dura trei ore și jumătate. Măsurile de distanțare și de protecție sunt obligatorii.

„Am fost anunțați că măștile trebuie purtate tot timpul, de când pleci din Satul Olimpic și până la întoarcere. Nu se va servi nici un snack, nu se oferă apă sau sandviciuri, cum a fost la edițiile anterioare. Ca o măsură de siguranță, pentru că dacă mănânci sau bei apă, trebuie să dai masca jos”, a explicat șeful de misiune al Team Romania.

Gică Hagi, în topul olimpic! Doar două cluburi peste Farul

Surpriză uriașă în primul meci din grupa României la Jocurile Olimpice » Casele de pariuri nu le dădeau nicio șansă!

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: "Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă"


Comentarii (16)
22cea
22cea  •  22 Iulie 2021, 18:52
Postat de traian_v pe 22 Iulie 2021, 14:14

Astia doi Bodescu si Burleanu pe banii cui calatoresc? Mi-e greata.

Astia sug sangele poporului :)))

22cea
22cea  •  22 Iulie 2021, 18:50

Sa fie judecati in fata Marii Adunari Nationale :)))

max9
max9  •  22 Iulie 2021, 17:03

Nu stiu care e problema. Voi l-ati votat pe Burleanu in locul lui Lupescu. Omu a calificat pe copii la olimpice, deci face ce vrea lol..slugile lui sint probabil pe gustul lui..smecheri de romania

Vezi toate comentariile (16)
Comentează