SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  TRIATLON

VIDEO Moment ciudat la Jocurile Olimpice » Jumătate dintre sportivi au ratat startul în proba de triatlon! România a fost reprezentată de Felix Duchampt

Proba de triatlon masculin de la Jocurile Olimpice a oferit un moment amuzant. Jumătate dintre sportivi nu au auzit semnalul de start.
Proba de triatlon masculin de la Jocurile Olimpice a oferit un moment amuzant. Jumătate dintre sportivi nu au auzit semnalul de start.

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2021 10:18 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 11:10

Proba de triatlon masculin de la Jocurile Olimpice a oferit un moment amuzant. Jumătate dintre sportivi nu au auzit semnalul de start. 

Proba de triatlon este un test de anduranță. Conține 1,5 kilometri înot, 40 kilometri ciclism și 10 kilometri alergare. În aceste condiții, startul nu cântărește decisiv. De aici și relaxarea sportivilor în proba de aseară. Mai mulți concurenți nu au fost pe fază în momentul semnalului sonor și au rămas pe loc. Aceștia au avut însă și un obstacol. În dreptul lor se afla un vas. Organizatorii au fost nevoiți să îi întoarcă pe toți în grila de plecare.

România, reprezentată în finala de triatlon de la Jocurile Olimpice

Naturalizat în urmă cu un an, Felix Duchampt a încheiat triatlonul de la Tokyo pe locul 36 cu un timp total de 1h49:14 (18:39 la înot, 57:42 la ciclism și 31:38 la alergare). Norvegianul Kristian Blummenfelt a câștigat aurul, britanicul Alex Yee a obținut argintul, iar bronzul i-a revenit neozeelandezului Hayden Wilde.

Citește și alte știri de la Jocurile Olimpice: 

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA David Popovici, primele cuvinte după calificarea în finala de la Jocurile Olimpice: „Știți care a fost ultima indicație dată de antrenor? Să mă distrez! Asta am făcut”

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA Claudia Nechita, gata de primul meci la Jocurile Olimpice: „În vis, am câștigat deja medalie”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
deusdat
deusdat  •  26 Iulie 2021, 17:18

Dacă se întâmpla în România nu mai era "amuzant". Ehei, de ce n-avem noi și vreun japonez ca să-l alegem președinte? Atunci am fi țara lucrului și mai bine făcut ;)

radumatei
radumatei  •  26 Iulie 2021, 10:51

Nu e absolut nimic ciudat (sau "amuzant", cum suna titlul inainte de a fi modificat), e doar o mostra de incompetenta din partea organizatorilor pe care "jurnalistii" o dilueaza ca sa nu le strice stereotipul cu "perfectiunea organizatorica" a japonezilor. Barca aia mare si neagra nu avea ce cauta acolo la momentul startului. Din cauza ei, jumatate dintre participanti nu au sarit in apa, nu pentru ca "nu ar fi auzit" semnalul.

danyyel01
danyyel01  •  26 Iulie 2021, 10:38

Probelma nu a fost "ca nu au auzit startul". L-au auzit. Era o barca mare fix in jumatatea aia de ponton...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează