SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  JO DE IARNĂ

VIDEO Kamila Valieva a plâns în hohote la Beijing, după ce a ratat podiumul olimpic

Kamila Valieva / Sursă foto: Imago Images
Kamila Valieva / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 16:59 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 17:32

Kamila Valieva, puștoaica de 15 ani care a ținut capul de afiș la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing, și-a ratat exercițiul de la programul liber al concursului individual din proba de patinaj artistic la Jocurile Olimpice de la Beijing, ce a avut loc astăzi. Rusoaica a încheiat proba pe locul 4, iar la final a plâns în hohote.

Prinsă la mijloc în vâltoarea evenimentelor din ultimele zile, Kamila Valieva a avut o prestație sub așteptări, întâmpinând probleme la nu mai puțin de cinci sărituri de la programul liber. 

Adolescenta din Rusia nu a pus mâna nici pe bronz, iar la final a fost un monument de deznădejde, camerele surprinzând-o plângând în hohote. 

Kamila Valieva a plâns în hohote la Beijing, după ce a ratat podiumul olimpic

Marți, în programul scurt al probei individuale de patinaj artistic, Valieva încheiase pe primul loc, cu un punctaj de 82,16 puncte, în ciuda unei sărituri ratate. Astăzi, Valieva nu și-a respectat statutul de favorită, greșind de mai multe ori în timpul exercițiului său și terminând pe locul 4, sub compatrioatele Anna Shcherbakova și Alexandra Trusova, dar și sub japoneza Sakamoto Kaori.

Vezi și: 

VIDEO Mihaela Hogaș, pe 29 în finala probei de patinaj viteză, 1.000 de metri, de la Beijing

SPECIAL GSP Între Cruella de Vil și guru » Cine e Eteri Tutberidze, antrenoarea care scoate genii în patinaj, dar care e acuzată că „își nenorocește” sportivele

ȘOC! Gigi Becali, TUN de milioane de euro! S-a aflat ACUM, a primit banii ...

Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București


Comentarii (5)
steaua.1986
steaua.1986  •  17 Februarie 2022, 21:51
Postat de vasileroaita pe 17 Februarie 2022, 18:15

Cand s-a dopat nu a plans?!

nu avea de ce. stia ca vor "plange" prostii de grija ei.

aberescu
aberescu  •  17 Februarie 2022, 19:40

Nu contează, hai Simona!

iuliu
iuliu  •  17 Februarie 2022, 18:39

E un copil de 15 ani . Nu "s-a dopat" , expresia corecta este "au dopat-o" . O antrenoare si cativa doctori au reusit probabil sa-i distruga cariera si cred ca toata tevatura din jurul ei ii va lasa urme pentru toata viata . La atatea nume celebre , Armstrong , surorile Wiliams , se adauga acum Valieva . Apropo , Ben Johnson nu are vreun bunic bolnav de inima ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează