SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  CANOTAJ

JENANT! » Primarul-pedofil din Iași șochează la primirea sportivelor de la Tokyo: „Comuna nu are bani de flori”

Damian Butnariu, primarul controversat al comunei Mogoșești-Siret
Damian Butnariu, primarul controversat al comunei Mogoșești-Siret

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2021 09:42 / Actualizat marti, 10 august 2021 09:49

Damian Butnariu, primarul controversat al comunei Mogoșești-Siret, spune că nu a găsit bani pentru a le oferi două buchete de flori surorilor Mădălina și Amalia Bereș, componente în barca de 8+1 a României la Jocurile Olimpice. 

Mădălina Bereș, medaliată cu bronz la Rio, ar fi trebuit să fie portdrapelul României la Tokyo, dar programul din probele de canotaj i-a luat această onoare. Ea și sora ei, Amalia, au făcut parte din echipajul de 8+1, clasat pe locul 6 în finala olimpică. Cele două sportive din Mogoșești-Siret, județul Iași, nu au avut parte de primirea așteptată la revenirea în satul natal. 

Primarul din Mogoșești-Siret: „Nu am avut buget pentru flori”

„M-am gândit să le premiez cumva pe cele două fete, care fac parte din comunitatea noastră, însă nu avem buget. Am încercat să găsim buget pentru două buchete de flori, însă nu s-a putut. Lucrurile sunt complicate. Suntem o comunitate foarte mică, săracă, abia ne descurcăm aici. Acum, mă chinui să asfaltez un drum în comună. 

Pe lângă faptul că nu sunt bani, sunt la mijloc și niște neînțelegeri politice. Tatăl lor face parte dintr-un grup politic rival. Când am putut, le-am premiat, chiar dacă și atunci m-am chinuit foarte mult. În 2016, când Mădălina s-a întors de la Rio, am declarat-o cetățean de onoare al comunei. Acum chiar nu se poate”, a declarat Damian Butnariu, primarul comunei Mogoșești-Siret, potrivit BZI

Damian Butnariu a întreținut relații cu minore, dar e imposibil de demis

Butnariu e primarul care, la finalul lunii ianuarie, a recunoscut public că a plătit pentru sex cu minore, 100 de lei, chiar în sediul primăriei. Una dintre adolescente fusese răpită de la școală în aceeași zi. S-a întâmplat în urmă cu 13 ani, dar totul a ieșit la iveală când dosarul unor proxeneți a ajuns în instanță, la Iași, informează Libertatea. În ciuda dezvăluirilor și a procesului în care a fost condamnat în primă instanță, a fost ales pentru un nou mandat. 

Butnariu este unul dintre cei mai longevivi primari locali, fiind votat la primăria Mogoșești Siret încă din 2004, notează Europa Liberă.

3.700 de locuitoriare comuna Mogoșești-Siret, cu aproximație, conform ultimului recensământ

VIDEO Ana Maria Popescu, discurs-manifest la revenirea de la Jocurile Olimpice

Citește și alte știri despre Jocurile Olimpice: 

ANALIZĂ GSP Al treilea cel mai slab rezultat din istorie! Obiectiv ratat pentru România la Jocurile Olimpice! Contraperformanță ca în 1952 și 2016

De ce a refuzat Ana Maria Popescu salutul lui Eduard Novak: „Am văzut în el tot ce era mai rău”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  11 August 2021, 01:58

Am mai comentat si la prima stire...cuvantul este : *** !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  10 August 2021, 19:16
Postat de dinamo_forever_77 pe 10 August 2021, 16:11

Pai normal ca nu are bani de flori. Daca era fii-sa ....gasea sa-i faca si o casa! Cascati *** ochii cand votati. Si scoateti-l din primarie daca nu este un edil bun. Pana la urma el este acolo pus ca sa va reprezinte. Nu ezitati sa-i cereti socoteala.

Este prietenul prietenilor tai

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  10 August 2021, 16:11

Pai normal ca nu are bani de flori. Daca era fii-sa ....gasea sa-i faca si o casa! Cascati *** ochii cand votati. Si scoateti-l din primarie daca nu este un edil bun. Pana la urma el este acolo pus ca sa va reprezinte. Nu ezitati sa-i cereti socoteala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează