SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  TENIS

Mihaela Buzărnescu, victorie în primul meci de la Jocurile Olimpice după ce a fost condusă de Riske

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul 2 al turneului de la Tokyo
Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul 2 al turneului de la Tokyo

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 15:17 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 15:28

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul doi al Jocurilor Olimpice de la Tokyo după ce a învins-o în trei seturi (6-7, 7-5, 6-4) pe americanca Alison Riske.

Buzărnescu s-a calificat în turul 2 al turneului olimpic după ce a trecut de Alison Riske, într-un meci ce a durat aproape 3 ore.

Primul set dintre Mihaela Buzărnescu a început bine pentru sportiva din România. ”Micki” a reușit primul break al setului și s-a distanțat la 3-1, însă imediat după, adversara sa, americanca Alison Riske a revenit și a reușit rebreak-ul pentru a egala la trei.

Mihaela Buzărnescu s-a calificat după ce a fost condusă

În cele din urmă, partida a fost una în care niciuna dintre jucătoare nu a reușit să se distanțeze astfel că primul set a ajuns la tiebreak. Acolo însă, Buzărnescu a pierdut complet controlul iar toate loviturile lui Riske au părut să intre la perfecție. Drept urmare, americanca s-a impus clar, 7-0 și nu i-a oferit nicio șansă româncei.

Setul al doilea a început mult mai bine pentru Micki, ea reușind un break chiar în primul game. Cu toate acestea, la fel ca în prima parte, avantajul a dispărut rapid iar americanca a revenit în joc, făcând rebreak-ul. 

Setul a continuat echilibrat însă spre final Mihaela a reușit să obțină break-ul chiar în momentul decisiv și a reușit astfel să readucă egalitatea la seturi pentru a forța decisivul.

Cine e următoarea adversară a Mihaelei Buzărnescu

Setul decisiv a început perfect pentru Buzărnescu. Micki a reușit să înceapă din nou cu break și și-a consolidat apoi avantajul printr-un serviciu excelent prin care a făcut 2-0. Micki și-a menținut avantajul pentru restul setului și și-a asigurat astfel calificarea în turul doi de la Tokyo după o revenire impresionantă în fața lui Riske.

Pentru Buzărnescu urmează meciul din turul 3 cu Marketa Vondrousova, locul 41 WTA.

Citește alte știri despre Jocurile Olimpice:

Ana Maria Popescu, înfrângere la limită în finala de spadă de la Jocurile Olimpice » România câștigă prima medalie la Tokyo

Monica Niculescu și Raluca Olaru, victorie senzațională la Jocurile Olimpice

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
lupu68
lupu68  •  24 Iulie 2021, 20:16
Postat de cornelcc pe 24 Iulie 2021, 18:39

lBRAVO Micki! De duomnisoara Halep, vis-a-vis de tenis, putem uita! De cand s-a cup,at cu Toni cIuruc si il taraie dupa ea pe la turnee e “accidentata” mereu. Viate ei, criera ei, sa fie sanatoasa!

Nu sunt de acord deloc cu balacarirea Simonei! Nu merita asa ceva nici cat negru sub unghie si in al doilea rand, viata bate sportul, nu invers. Ce ai fi vrut, stimabile: sa se marite cand vrei tu? Ori daca iau in considerare ce scria alt bezmetic mai jos, sa se marite cu cine vreti voi?!? In al treilea rand, Simona si-a dovedit cu varf si indesat patriotismul. E suficient. Faceti si voi cat a facut ea pentru tara si mai vorbim dupa.

cornelcc
cornelcc  •  24 Iulie 2021, 18:39

lBRAVO Micki! De duomnisoara Halep, vis-a-vis de tenis, putem uita! De cand s-a cup,at cu Toni cIuruc si il taraie dupa ea pe la turnee e “accidentata” mereu. Viate ei, criera ei, sa fie sanatoasa!

traian_v
traian_v  •  24 Iulie 2021, 18:22
Postat de Cantemir Mefa pe 24 Iulie 2021, 17:19

Deci Miki poate sa reprezinte cu succes Romania si in turnee WTA si la Olimpiada. Bravo ei si mult succes mai departe! Rusine celorlalte care s-au cotit!

Da, Buzarnescu POATE si VREA. La fel ar fi dorit si Gabriela Ruse sa mearga dar nu a putut. Halepoaica face chef la Izvorani in timpul asta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează