SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  HONDURAS - ROMÂNIA 0-1

Rădoi și adevăratul spirit olimpic: „Stăteam în vestiar și mă uitam la băieți. Eram gelos! Nimic nu se compară cu ce am simțit aici”

România a câștigat primul meci de la Jocurile Olimpice, 1-0 cu Honduras. Selecționerul Mirel Rădoi (40 de ani) spune că nu a simțit niciodată o emoție mai puternică. +49   FOTO
România a câștigat primul meci de la Jocurile Olimpice, 1-0 cu Honduras. Selecționerul Mirel Rădoi (40 de ani) spune că nu a simțit niciodată o emoție mai puternică.

Articol de - Publicat joi, 22 iulie 2021 17:30 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 17:39

România a câștigat primul meci de la Jocurile Olimpice, 1-0 cu Honduras. Selecționerul Mirel Rădoi (40 de ani) spune că nu a simțit niciodată o emoție mai puternică. 

Mirel Rădoi trăiește la intensitate maximă Jocurile Olimpice. Selecționerul a declarat că niciun eveniment din carieră nu i-a generat emoții mai puternice. 

Mirel Rădoi, după prima victorie la Jocurile Olimpice

„Noi suntem deja învingători, toți cei care am fost în acel avion. Am discutat cu toții, trebuie să ne bucurăm de această competiție. Ce am simțit la această competiție, chiar și fără spectatori, emoțiile astea nu mi le-a mai dat nimic. Chiar dacă am fost și la Euro 2018, cu spectatori în tribune. 

Nu știu exact cum să vă spun prin ce trec. Sunt atât de bucuros că n-aș putea să compar Jocurile Olimpice compar cu altceva. Stăteam în vestiar și mă uitam la băieți cum se bucurau. Parcă eram puțin gelos, parcă voiam să fiu în locul lor”, a spus Mirel Rădoi, într-o conferință de presă. 

Clasamentul în grupa României la Jocurile Olimpice, B:

NAȚIONALĂMECIURIGOLAVERAJ (GM-GP)PUNCTE
1. România11-03
2. Noua Zeelandă11-03
3. Honduras10-10
4. Coreea de Sud10-10

Programul României la Jocurile Olimpice:

  • duminică, 25 iulie: Noua Zeelanda - Honduras, România - Coreea de Sud (ora 14:00, ora României)
  • miercuri, 28 iulie; România - Noua Zeelandă (ora 11:30, ora României), Coreea de Sud - Honduras
Rădoi și adevăratul spirit olimpic: „Stăteam în vestiar și mă uitam la băieți. Eram gelos! Nimic nu se compară cu ce am simțit aici”
Statisticile meciului, via sofascore.ro

Statisticile meciului, via sofascore.ro

FOTO Cele mai tari imagini din Honduras - România

+45 FOTO

Citește și alte știri despre debutul României la Jocurile Olimpice: 

„Tricolorii”, storși după debutul la Tokyo: „Suntem toți morți! Am căzut fizic”

Transformarea lui Rădoi: „Am vorbit 2 ore cu el înainte de meci, și-a dat seama”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
0005
0005  •  24 Iulie 2021, 02:49

Si spiritul de la Mondiale cum o fi? Normal ca omul n-a mai simtit asa ceva pentru ca nu prea are alte experiente in viata lui! Doamne fereste de asa antrenori! La cati ani si-a luat omul bac-ul ca ne dam seama cat il duce "bibilica"...

ovidiu1
ovidiu1  •  23 Iulie 2021, 00:00

N-am auzit de Honduras-ul asta asa ca .....

ovidiu1
ovidiu1  •  22 Iulie 2021, 23:58

Radoi ma deranjeaza ca baga bani in masini scumpe cand prin spitale bolnavii n-au de niciunele, arsi care trebuie dusi la tratament in Germania, copii care trebuie dusi in Italia si Germania pentru tratament, in Timisoara multi prefera sa mearga la tratament in Ungaria sau Austria, iar antrenorul echipei Nationale cumpara tot felul de masini scumpe care nu-si au locul intr-o tara saraca ca Romania.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează