Comentarii (34)
argus
argus  •  27 Iulie 2021, 22:10

Dupa meciul pierdut de echipa nationala (1-4 cu Coreea de Sud) Cornel Dinu se "rusineaza" FARA RUSINE! Face turul redactiilor, declarand ca "...Mi-a fost rușine că sunt român" completata cu "... A fost ceva înfiorător” sau "https://www.prosport.ro/poze/cornel-dinu-i-a-desfiintat-pe-romani-mi-a-fost-rusine-19300201) Pai "coane Dinule (sau dle General...?), nu ti-a fost rusine cand echipa Romaniei a pierdut in 1993, meciul cu echipa Cehiei si Slovaciei cu 2-5? Oare cine antrena echipa, cumva "tizul" lui Cornel Dinu? Dinu, mai nou "dl Rusinica", cel de care se leaga un rezultat cel putin la fel de rusinos cu cel din 1993, sa-si aduca aminte de meciul in care Dinamo conducea la pauza Foresta Falticeni cu 4-0, ca in final sa piarda cu 4-5! (https://tikitaka.ro/dinamo-4-5-foresta/) Unde-i rusinea, dle Cornel Dinu, doar in declaratii? PS pe dl CT Popescu il putem intelege, probabil credea ca a fost un meci de tenis...

farist
farist  •  26 Iulie 2021, 17:29

,,Primitivism, rigiditate,,...Tot ce a afirmat CTP despre cei de pe teren, e valabil pentru el ca ,,jurnalist,,!

ray51
ray51  •  26 Iulie 2021, 10:14

Nu 'moare' lumea de o infrangere... Problema e ca esti o echipa de fotbal. Se aude? Trebuie sa joci fotbal. Se aude? Lasa ca reprezinti Romania, pentru voi oricum nu inseamna nimic. Dar sa te faci de *** intr-o Competitie de amploare globalista (va place termenul?), este de neconceput. Mai bine stai acasa tovarase Burleanu si toti cei ca tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

787289904705560
Constantin Andrei  •  26 Iulie 2021, 08:54

priicipiile se platesc, alo federatia amenzi de 50.000.ooo tuturor conducatorilor de club care au sabotat echipa olimpica a romaniei prin ne trimiterea jucatorilor la natinala olimpica, in privinta lui radoi schimbat imediat, a demonstrat ca nu are stofa de antrenor. diploma nu tine loc de performanta, in rest sa auzim numai de bine

cris4co
cris4co  •  26 Iulie 2021, 01:44

Pierduram? Sa facem niste Ore Suplimentare...sa recuperam.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  25 Iulie 2021, 21:24

Demisia Radoi ne ai facut destul de rasul lumii !

vlad57
vlad57  •  25 Iulie 2021, 21:15

Nu trebuie sa fii mare intelept ca sa intelegi, uitandu-te la rezultatele forbalului romanesc din ultimii 10 ani, ca suntem intr-o stare de degringolada profunda. Toata aceasta situatie se datoreaza in totalitate conducatorilor Federatiei Romane de Fotbal: Burleanu si Mircea Sandu inainte. Marionete incompetente si semidocte ca Burleanu, numiti politic de niste *** din SRI si politica nu au cum sa ridice fotbalul romanesc. Rezultatul de azi nu are de ce sa surprinda. Evolutiile din aceasta neagra perioada de sefie a unui *** neajutorat interesat doar de bani si lipsit de si cea mai slaba urma de profesionalism spun totul. Asta e concluzia data de cifre, date si rezultate. Ale nationalelor ale echipelor de club. Ale fotbalului romanesc in ansamblu. La rezultatele dezastruoase din ultimul deceniu Burleanu ar trebui huiduit pe strada, fluierat pe stadioane. Doar asa cred ca acest rebut ar intelege ca demisia e un gest de onoare. Problema e ca pentru el notiunile de onoare si profesionalism sunt prea complexe ca sa le inteleaga.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fanu
fanu  •  25 Iulie 2021, 20:02
Postat de Cornel Cantona pe 25 Iulie 2021, 18:02

Să nu uităm totuși ce are la dispoziție antrenorul....jucători care nici măcar nu ar fi prins lotul intră acum titulari. Poate ar trebui „să mulțumim” și cluburilor care astfel au știut să arate respectul față de România. Hulim multinaționalale că duc profitul în străinătate și nu plătesc impozite aici, dar cluburile românești ce fac acum? Dacă Nadia, Elisabeta Lipă și alți ari sportivi erau la mâna unui Jiji, unui Neluțu Varga sau Rotaru Craiolguța mai auzeam de ei? Dar, na....nu poți lăsa jucători la Olimpiadă că ai treabă *** *** cu Laci di Albania.

Acu' nu ca apar cluburile, dar daca Burleanu era sef adevarat si Radoi un selectioner ce impune un minim respect, ar fi negociat cu cluburile- o suspendare a regulii under 21 macar pe perioada J.O. ; sau daca Radoi ar fi spus ceva gen "cei care nu or sa lase jucatorii la Olimpiada nu-si vor mai vedea jucatorii la nationala mare decat daca sunt Chiellinni incrucisati cu C.Ronaldo"-ce ar fi facut Gigi? Sa Rotaru? Sau Varga? Dar altfel ii freci cu regula under si vrei sa mai si dea 2-3 jucatori de caciula, sa faca si fata in campionat plus cupe europene? Plus ca nefiind date oficiale FIFA/UEFA , daca se rupe unul acolo nu ai nici o despagubire?! Sa dai jucatori ca sa ce? Sa isi dea sefii FRF prime si excursii lor si gagicilor lor la Tokyo?! Burleanu si Radoi dorm cum si-a asternut. Somn usor Romania!

deusdat
deusdat  •  25 Iulie 2021, 19:55

Rămâi la tenis, fiorosule. Acolo cel puțin poți să te prefaci că te pricepi.

892366017496288
Mihai Dinu  •  25 Iulie 2021, 19:48

După ce am văzut primul meci, câștigat norocos, era de așteptat ce s-a arătat azi, in meciul cu coreenii. Fotbaliștii nostri cu greu fac fata in liga secunda, n-au nici minte, nici tehnica, niște amatori fără viitor in fotbalul de performanța.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează