Comentarii (34)
prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  25 Iulie 2021, 19:22
Postat de 4_3_3 pe 25 Iulie 2021, 18:32

Tovarășe Dinu, și mie mi-a fost rușine de dumneata ca sekecționer, când ai pierdut 2-5 la Kosice contra Slovaciei. Noroc că n-ai stat prea mult pe bancă. Cine știe face, cine nu știe îi învață pe alții, și ăla de nici să învețe nu-i în stare, comentează. Ți-e rușine de ești român? Hai, ***, boșorogule!

Și mie îmi e Rușine ca trebuie sa împart același spațiu online cu unul ca tine

sibelius
sibelius  •  25 Iulie 2021, 19:13
Postat de 4_3_3 pe 25 Iulie 2021, 18:32

Tovarășe Dinu, și mie mi-a fost rușine de dumneata ca sekecționer, când ai pierdut 2-5 la Kosice contra Slovaciei. Noroc că n-ai stat prea mult pe bancă. Cine știe face, cine nu știe îi învață pe alții, și ăla de nici să învețe nu-i în stare, comentează. Ți-e rușine de ești român? Hai, ***, boșorogule!

Domnu' Barna, matale esti? Sabie- spada, Cehoslovacia-Slovacia...tot aia, nu?

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  25 Iulie 2021, 17:59

România este țara in care un oficial al fotbalului românesc a recunoscut ca la ajutat pe unul sa fure un club de fotbal și nu s a întâmplat nimic nimănui

fanu
fanu  •  25 Iulie 2021, 20:02
Postat de Cornel Cantona pe 25 Iulie 2021, 18:02

Să nu uităm totuși ce are la dispoziție antrenorul....jucători care nici măcar nu ar fi prins lotul intră acum titulari. Poate ar trebui „să mulțumim” și cluburilor care astfel au știut să arate respectul față de România. Hulim multinaționalale că duc profitul în străinătate și nu plătesc impozite aici, dar cluburile românești ce fac acum? Dacă Nadia, Elisabeta Lipă și alți ari sportivi erau la mâna unui Jiji, unui Neluțu Varga sau Rotaru Craiolguța mai auzeam de ei? Dar, na....nu poți lăsa jucători la Olimpiadă că ai treabă *** *** cu Laci di Albania.

Acu' nu ca apar cluburile, dar daca Burleanu era sef adevarat si Radoi un selectioner ce impune un minim respect, ar fi negociat cu cluburile- o suspendare a regulii under 21 macar pe perioada J.O. ; sau daca Radoi ar fi spus ceva gen "cei care nu or sa lase jucatorii la Olimpiada nu-si vor mai vedea jucatorii la nationala mare decat daca sunt Chiellinni incrucisati cu C.Ronaldo"-ce ar fi facut Gigi? Sa Rotaru? Sau Varga? Dar altfel ii freci cu regula under si vrei sa mai si dea 2-3 jucatori de caciula, sa faca si fata in campionat plus cupe europene? Plus ca nefiind date oficiale FIFA/UEFA , daca se rupe unul acolo nu ai nici o despagubire?! Sa dai jucatori ca sa ce? Sa isi dea sefii FRF prime si excursii lor si gagicilor lor la Tokyo?! Burleanu si Radoi dorm cum si-a asternut. Somn usor Romania!

ovidiu1
ovidiu1  •  25 Iulie 2021, 18:43

A fost caldura mare, coreenii i-au sufocat, coreenii s-au adaptat mai bine la conditii, Radoi putea sa adapteze tactica echipei la jucatorii pe care ii are , la adversar si la conditiile meteo, n-a facut asta, avem nevoie de Piturca care croieste tactica in functie de jucatorii pe care ii are si in functie de adversar, se asigura bine in defensiva si apoi construieste atacul. Piturca la Nationala.

argus
argus  •  27 Iulie 2021, 22:10

Dupa meciul pierdut de echipa nationala (1-4 cu Coreea de Sud) Cornel Dinu se "rusineaza" FARA RUSINE! Face turul redactiilor, declarand ca "...Mi-a fost rușine că sunt român" completata cu "... A fost ceva înfiorător” sau "https://www.prosport.ro/poze/cornel-dinu-i-a-desfiintat-pe-romani-mi-a-fost-rusine-19300201) Pai "coane Dinule (sau dle General...?), nu ti-a fost rusine cand echipa Romaniei a pierdut in 1993, meciul cu echipa Cehiei si Slovaciei cu 2-5? Oare cine antrena echipa, cumva "tizul" lui Cornel Dinu? Dinu, mai nou "dl Rusinica", cel de care se leaga un rezultat cel putin la fel de rusinos cu cel din 1993, sa-si aduca aminte de meciul in care Dinamo conducea la pauza Foresta Falticeni cu 4-0, ca in final sa piarda cu 4-5! (https://tikitaka.ro/dinamo-4-5-foresta/) Unde-i rusinea, dle Cornel Dinu, doar in declaratii? PS pe dl CT Popescu il putem intelege, probabil credea ca a fost un meci de tenis...

farist
farist  •  26 Iulie 2021, 17:29

,,Primitivism, rigiditate,,...Tot ce a afirmat CTP despre cei de pe teren, e valabil pentru el ca ,,jurnalist,,!

ray51
ray51  •  26 Iulie 2021, 10:14

Nu 'moare' lumea de o infrangere... Problema e ca esti o echipa de fotbal. Se aude? Trebuie sa joci fotbal. Se aude? Lasa ca reprezinti Romania, pentru voi oricum nu inseamna nimic. Dar sa te faci de *** intr-o Competitie de amploare globalista (va place termenul?), este de neconceput. Mai bine stai acasa tovarase Burleanu si toti cei ca tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

787289904705560
Constantin Andrei  •  26 Iulie 2021, 08:54

priicipiile se platesc, alo federatia amenzi de 50.000.ooo tuturor conducatorilor de club care au sabotat echipa olimpica a romaniei prin ne trimiterea jucatorilor la natinala olimpica, in privinta lui radoi schimbat imediat, a demonstrat ca nu are stofa de antrenor. diploma nu tine loc de performanta, in rest sa auzim numai de bine

cris4co
cris4co  •  26 Iulie 2021, 01:44

Pierduram? Sa facem niste Ore Suplimentare...sa recuperam.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează