SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  ULTIMA ORĂ

LIVE Știri de ultimă oră de la Jocurile Olimpice - 30 iulie 2021 » Barca de 8+1 a terminat finala pe locul 6! David Popovici și Bianca Costea ratează semifinala

Barca de 8+1 a României, foto: Raed Krishan/GSP
Barca de 8+1 a României, foto: Raed Krishan/GSP

Articol de , , - Publicat vineri, 30 iulie 2021 03:59 / Actualizat sambata, 01 ianuarie 2022 15:44

LIVE BLOG de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Echipa de jurnaliști GSP din Japonia, formată din Marian Ursescu, Justin Gafiuc și Raed Krishan (foto), transmite știri de ultimă oră.

UPDATE 15:35 » 31 iulie, zi fără români la Jocurile Olimpice

Sâmbătă, 31 iulie, România nu avea niciun reprezentant la Jocurile Olimpice.

UPDATE 13:51 » Bianca Costea, pe 31 la 50m liber

Și Bianca Costea a ratat calificarea în semifinalele probei de 50m liber.  Românca a fost a doua în seria a 7-a, cu un timp de 25,61, însă nu a fost suficient pentru un loc în semifinale. La general, Bianca a fost pe 31.

UPDATE 13:25 » David Popovici ratează semifinalele la 50m liber

Românul a ratat șansa de a accede în semifinalele de sâmbătă și să lupte pentru calificarea în finală. Timpul reușit de David Popovici la 50 m liber nu a fost suficient pentru a fi între primii 16 înotători. Popovici a terminat seriile pe locul 40 la general!

UPDATE 06:20 | Vlăduț Simionescu, eliminat în optimi la judo

Vlăduț Simionescu a trecut fără mari emoții de prima confruntare de la judo, categoria +100kg. Luptătorul român a avut nevoie de numai 56 de secunde pentru a se impune prin ippon în duelul cu libianul Ali Omar. 

În optimi însă, Simionescu a fost învins de ucraineanul Yakiv Khammo (27 de ani), cap de serie numărul 7. Khammo a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de la Budapesta, în mai, când l-a învins în drumul spre podium chiar pe Vlăduț. Azi, diferența a făcut-o un waza-ari reușit de Khammo în secunda 20 a meciului, SImionescu nereușind să recupereze handicapul până la final.

+2 FOTO

UPDATE 04:22 | Alin Firfirică a ratat calificarea în finală

Alin Firfirică, 25 de ani, s-a clasat pe locul 10 în grupa A a calificărilor cu 61,90m. La prima aruncare obținuse 60,42m, în timp ce a treia fost ratată. Rezultatul a fost insuficient însă pentru un loc între primii 12 aruncători care s-au calificat în finală.

UPDATE 04:05 | Barca de 8+1 a terminat pe locul 6

Barca de 8 plus 1 feminin, formată de Maria-Magdalena Rusu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu, Daniela Druncea, a evoluat sub așteptări. 

România nu și-a găsit deloc ritmul, a terminat ultima la fiecare punct de control intermediar. Conform corespondentului GSP Marian Ursescu, Denisei Tîlvescu, stricul bărcii noastre, i s-a făcut rău de la efort și a fost luată cu scaunul rulant de pe ponton!

Denisa Tîlvescu, doborâtă de efort, foto: Raed Krishan/GSP
Denisa Tîlvescu, doborâtă de efort, foto: Raed Krishan/GSP
Denisa Tîlvescu, doborâtă de efort, foto: Raed Krishan/GSP
Denisa Tîlvescu, doborâtă de efort, foto: Raed Krishan/GSP
+6 FOTO

Proba a fost câștigată de Canada, cu Noua Zeelandă și China care au completat podiumul.

Știri de ultimă oră de la Jocurile Olimpice - 30 iulie 2021 » Barca de 8+1 a terminat finala pe locul 6! David Popovici și Bianca Costea ratează semifinala
Barca de 8+1 a României, foto: Raed Krishan/GSP
  1. Canada - 5:59.13 
  2. Noua Zeelandă - 6.00.04 
  3. China - 6:01.21 
  4. SUA - 6.02.78 
  5. Australia - 6:03.92 
  6. ROMÂNIA - 6:04.06

Programul românilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo - 30 iulie 2021

ATLETISM

  • 03:45 - aruncarea discului - Alin Firfirică (calificări, grupa A)

CANOTAJ

  • 04:05 - 8 plus 1 feminin - Maria-Magdalena Rusu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu, Daniela Druncea (Finala)

JUDO

  • 05:00 - cat. +100 kg - Vladuț Simionescu-Ali Omar (Libia), turul 1

ÎNOT

  • 13:12 - 50 m liber - David Popovici, serii
  • 13:36 - 50 m liber - Bianca Costea, serii
Novak Djokovic e la două meciuri de medalia de aur la Jocurile Olimpice. Dar întâlnește un adversar de calibru în semifinale
TENIS
Novak Djokovic e la două meciuri de medalia de aur la Jocurile Olimpice. Dar întâlnește un adversar de calibru în semifinale

Larisa Iordache înainte de finala de la Tokyo: „Sper ca glezna să țină”

Larisa Iordache, accidentată în calificări, își dorește să poată evolua în finala de la bârnă, de pe 3 august, în ciuda problemelor.

Gimnasta în vârstă de 25 de ani duce o luptă contracronometru pentru a se recupera, după ce pe 25 iulie a suferit o entorsă metatarsiană în calificările concursului olimpic. „Mă simt mult mai bine, sper din suflet ca glezna mea să țină în timpul competiției pentru că asta este cel mai important", a spus după o sesiune de antrenament.

Participantă la a doua ediție a JO, după Londra 2012, Larisa Iordache poartă un dispozitiv medical când nu este pe bârnă. 

Știri de ultimă oră de la Jocurile Olimpice - 30 iulie 2021 » Barca de 8+1 a terminat finala pe locul 6! David Popovici și Bianca Costea ratează semifinala
Larisa Iordache, una dintre marile speranțe ale României la Jocurile Olimpice, foto: Imago

„Gheata mă ajută să merg pentru că e drum lung din cameră la sală și înapoi. Încerc să protejez cât pot și este necesar. Sper cât de curând să scap de ea și să pot să fiu bine în ziua competiției. Să mă lase să mă antrenez pentru că am nevoie pentru a putea fi sigură pe ce fac în finală", a subliniat ea.

Simona Halep îi ia apărarea lui Simone Biles, după ce americanca s-a retras de la Jocurile Olimpice: „Presiunea este epuizantă”

„A venit la mine să-mi spună cât de mult l-am inspirat” » Medaliatul olimpic, lăsat fără cuvinte de David Popovici

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (29)
dobrin
dobrin  •  31 Iulie 2021, 07:13
Postat de talpaiadului pe 30 Iulie 2021, 06:52

GSP este un business si e normal ca articolele care fac trafic sa aiba intaietate. Nu e vina celor de la GSP ca romanii prefera sa citeasca despre fotbalul asta jalnic pe care il avem si nu ii intereseaza olimpiada. Nu putem noi sa masuram traficul pe GSP, cert este insa ca in acest moment articolul despre meciul cu Karagandy are 739 de comentarii, iar articolul acesta doar 21.

N-am zis sa nu-l puna la vedere daca le e asa de drag. Am zis numai sa puna evenimentul live pe prima pagina.

sibelius
sibelius  •  30 Iulie 2021, 19:12
Postat de talpaiadului pe 30 Iulie 2021, 17:00

Stai linistit ca nu sunt platiti de nimeni. La fotbal suporterii discuta si se cearta pentru ca ii pasioneaza si inteleg sau li se pare ca inteleg fenomenul. Si sunt atatea lucruri de discutat, de la echipe pana la meciul in sine, daca a fost sau nu offside, cartonas, penalty etc. Uita-te si tu pe articolul asta, un singur comentariu - cel al lui neacaisa a atins un pic subiectul, intrebandu-se de ce unii sportivi au obtinut un timp mai bun in calificari decat in finala. Toate celelalte comentarii nu au nici o legatura cu ce s-a intamplat la olimpiada, sunt doar niste generalitati fara legatura cu sporturile in sine. Ca de ce nu e articolul pe prima pagina, ca de ce nu actualizeaza GSP-ul rezultatele mai repede, cateva comentarii ale lui neacaisa care se uita la televizor si incerca sa posteze rezultatele inaintea celor din redactie si asa mai departe.

Daca vrei "actualizari rapide" inseamna ca nu urmaresti competitia ci doar stirile despre ea.

sibelius
sibelius  •  30 Iulie 2021, 19:11
Postat de dragdim pe 30 Iulie 2021, 07:16

O sa ne înfundam in ce in ce mai mult in *** cu businessul asta pe care îl vedem in orice. Valoare unui om nu o dau argintii.

Crezi ca oamenii astia practica sportul din hobby sau pentru ca spera sa castige niste arginti?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează