SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

Dovizioso l-a iertat pe Pedrosa, dar nu și pe Iannone: "Dani n-a vrut să mă lovească"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2016 13:55

Andrea Dovizioso a început bine sezonul de MotoGP, cu un loc doi în prima cursă a anului, în Qatar. Au urmat apoi două Mari Premii de coșmar pentru pilotul Ducati. 

În Argentina, Dovizioso a fost "măturat" de pe circuit de colegul său, Andrea Iannone, în ultimul tur, iar la Austin, Dovi a fost scos din luptă de o greșeală a lui Dani Pedrosa ( Honda).

Italianul nu-i poartă pică spaniolului, pe care nu-l bănuiește că ar fi avut o acțiune premeditată, însă nu același lucru spune despre colegul său de echipă, Iannone.

"E întotdeauna greu să piezi puncte din cauza greșelii altcuiva. Dar când greșește unul ca Dani, care nu a făcut nimic rău în cariera lui, știi că nu a fost cu intenție. Nu a vrut să mă lovească, spre deosebire de ce s-a întâmplat în Argentina.

Îl cunosc pe Dani de mulți ani, nu e un pilot kamikaze, care să încerce să te depășească de fiecare dată pe frânare. A făcut o greșeală și asta e. Nu am văzut ce s-a întâmplat, am frânat prea târziu și cred că și Pedrosa a făcut la fel", a spus italianul.

Pedrosa i-a cerut scuze lui Dovizioso atât pe circuit, imediat după impact, cât și la boxe. "Îmi pare foarte rău pentru Dovi, e un sentiment de rahat să fii pus la pământ, iar impactul a fost destul de puternic. Mă bucur că e OK.

Am făcut o mică greșeală, am pierdut roata față pe frânare, în viraj, am pierdut controlul și nu m-am mai putut redresa", a spus Pedrosa.

 

Decepcionante fin de semana. Mis disculpas a Dovi y a Ducati. / Disapointing weekend. My apologies to Dovi and Ducati.

Posted by Dani Pedrosa on Sunday, April 10, 2016

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează