SPORTURI  »  MOTO GP  »  AUSTRIA

FOTO Imagini din infern în MotoGP! » Accident grav în Austria, motocicletele celor doi piloți au luat foc!

informazione
informazione

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2021 18:16 / Actualizat duminica, 08 august 2021 18:46

Cursa de MotoGP din Austria, de la Styria, a fost întreruptă după un accident în care au fost implicați italianul Lorenzo Savadori (28 de ani) și spaniolul Dani Pedrosa (35 de ani). Motocicletele celor doi au luat foc.

Imaginile din Austria au fost unele teribile. La scurt timp după starul cursei de MotoGP de la Styria, în cel de-al treilea tur, Lorenzo Savadori l-a acroșat pe Dani Pedrosa, aflat în acel moment pe locul 12. Motocicletele celor doi au fost distruse, iar flăcările s-au ridicat deasupra circuitului. Pompierii și medicii au intervenit de urgență și au limitat pagubele.

Imagini din infern în MotoGP! » Accident grav în Austria, motocicletele celor doi piloți au luat foc!
Momentul impactului dintre Pedrosa și Savadori

Accident teribil în MotoGP: Savadori și Pedrosa au fost implicați

Dani Pedrosa a părăsit pista pe propriile picioare, fără răni evidente. În schimb, Savadori a fost dus pe targa până la ambulanță, apoi transportat de urgență la spital.

Din primele informații, pilotul celor de la Aprillia a suferit o fractură la nivelul gleznei drepte și va avea nevoie de o intervenție chirugicală. Va rata cel puțin două curse.

Imagini din infern în MotoGP! » Accident grav în Austria, motocicletele celor doi piloți au luat foc!
Savadori a părăsit pista pe targă

Citește și alte știri din sporturile cu motor:

Sebastian Vettel, DESCALIFICAT! Decizie majoră după marele Premiu al Ungariei

O legendă a sportului mondial și-a anunțat retragerea! Plecăciunile rivalilor: „Datorită ție sportul ăsta este unul dintre cele mai urmărite din lume”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează