SPORTURI  »  MOTO GP  »  ACCIDENT

Max Biaggi a fost dus la spital cu elicopterul după un accident suferit pe pistă! Viața sa nu este însă în pericol

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iunie 2017 15:28

Max Biaggi a suferit un accident în timp ce se pregătea pe pista din Latina. Fostul pilot de MotoGP a fost transportat de urgență la spitalul San Camillo, din Roma, iar presa italiană scrie că e în stare gravă.

Conform Gazzetta Dello Sport, italianul a suferit un traumatism toracic grav, însă viața lui nu ar fi în pericol. Este conștient și resimte dureri intercostale puternice. Biaggi va fi supus unor teste medicale pentru a stabili cât de grave sunt rănile. În acest moment se știe că are mai multe leziuni și o fractură la umăr.

Biaggi a căzut în timpul unei ședințe de pregătire pe circuitul "Il Sagittario", din provincia Latina. A fost imediat preluat de un elicopter, cu cod roșu, pentru un traumatism toracic grav. (Vezi aici imagini foto!)

Pilotul se antrena pentru cursa care va avea loc duminică, la Supermoto.

Biaggi are 4 titluri mondiale la 250 cc și două la Superbike.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează