SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

Sfîrșitul nu-i aici » Valentino Rossi a făcut anunțul așteptat de fanii săi + Se întrevede o împăcare cu Marquez

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2015 17:27

 Valentino Rossi încearcă să treacă peste dezamăgirea provocată de finalul de sezon în MotoGP, cînd a pierdut titlul în fața colegului său de la Yamaha, Jorge Lorenzo. 

Rănile sînt încă deschise, dar "Il Dottore" e mai decis ca niciodată să-și adjudece al 10-lea titlu din carieră în sezonul care urmează.

"Acum e totul încă foarte proaspăt, dar în sezonul care urmează alte lucruri vor fi importante. În special, motivația pe care o am de a continua și de a mai încerca o dată să devin campion mondial", spune italianul.

Relația de amiciție dintre Rossi și Marquez părea complet compromisă la finalul sezonului, dar acum, cînd lucrurile s-au mai liniștit și s-a lăsat cortina peste sezon, "Il Dottore" pare dispus să-l ierte pe spaniolul care declara oricînd și oriunde că italianul e idolul său.

"Nu sînt îngrijorat pentru anul viitor, iar în ceea ce privește relația cu Marquez nu știu ce va fi. Ce pot să spun? Ce pot să fac? Ar trebui să mă opresc pentru că sînt «speriat»? Eu doar am încercat să-mi explic punctul de vedere și ceea ce s-a întîmplat. Restul nu e treaba mea".

Obiectivul pentru viitorul sezon e clar: Rossi va încerca să obțină al 10-lea titlu, înainte de a pune punct unei cariere senzaționale. 

"Ceea ce s-a întîmplat în acest sezon nu îmi schimbă planurile. Am contractul cu Yamaha semnat, iar cînd am semnat mi-am propus să concurez pentru echipa asta cel puțin două sezoane.

Anul acesta am fost competitiv, am făcut o treabă bună, așa că pot continua și anul care vine încercînd să mai cîștig un titlu. Apoi, voi decide ce se va întîmpla", a spus Rossi pentru autosport.com.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
652056828258442
Serban Pirvulescu  •  05 Decembrie 2015, 02:52
Postat de gizeh pe 05 Decembrie 2015, 00:06

titlu de articol să atragă cititorii ...Rossi e 2 clase peste cei 2 spanioli...campioni .....dar de carton.

"Campioni de carton" ! Formulare tâmpită ! De ce nu te duci și tu, băi hamstere, să fii "campion de carton", la 300 km/ h, pe două roți ? Sau îți tremură fundul numai când te urci pe trotinetă ?

gizeh
gizeh  •  05 Decembrie 2015, 00:13
Postat de gizeh pe 05 Decembrie 2015, 00:12

artičol copy paste

...din gazzetta dello sport.

gizeh
gizeh  •  05 Decembrie 2015, 00:12

artičol copy paste

Vezi toate comentariile (5)
Comentează