SPORTURI  »  MOTO GP  »  TRAGEDIE

Tragedie pe Mugello: pilotul Jason Dupasquier a murit în urma unui grav accident

Jason Dupasquier
Jason Dupasquier

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2021 09:13 / Actualizat luni, 31 mai 2021 09:25

MOTO 3. Jason Dupasquier, pilotul elveţian în vârstă de 19 ani de la Prustel GP, a încetat din viaţă, ieri, la spitalul Carregi din Florenţa.

Jason Dupasquier s-a accidentat grav în sesiunea de calificare a Marelui Premiu de Moto 3 desfășurat pe circuitul Mugello. 

El a suferit sâmbătă noaptea o intervenţie chirurgicală la torace din cauza unei leziuni vasculare, dar starea lui a rămas gravă şi se afla la terapie intensivă în momentul decesului. 

Dupasquier a căzut în ultimele momente ale sesiunii de calificări de sâmbătă, iar conform unor declaraţii ale altor piloţi implicaţi, a fost lovit de cel puţin o motocicletă, înainte de a aluneca fără suflare pe pistă.

Pilotul Jason Dupasquier a murit!

„Suntem devastați în acest moment, iar toate gândurile noastre se îndreaptă către familia lui Jason. Ne vei lipsi, Jason! Nu te vom uita niciodată”, au scris reprezentanții Prustel GP pe Facebook.

Citește și alte știri din sport:

Dezvăluiri despre decizia radicală luată de Naomi Osaka la Roland Garros » Sora japonezei dă primele explicații: „Toată lumea i-a spus asta. Încrederea ei era complet distursă”

Când handbalul nu are vârstă » O jucătoare de 22 de ani și una de 41 au dus Vipers spre Ligă! Două campioane ajung la CSM București

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează