SPORTURI  »  NATATIE  »  AUSTRALIA

Ian Thorpe, internat la dezintoxicare după ce a fost găsit umblînd pe străzi dezorientat

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 februarie 2014 11:02

James Erskine, managerul înotătorului Ian Thorpe, a anunţat dă fostul campion olimpic se află la dezintoxicare, după ce a fost găsit pe străzile din Sydney, fără să ştie unde se află.

Erskine a declarat că Thorpe se afla sub influenţa unui cocktail de medicamente antidepresive şi analgezice, pe care le lua pentru o durere la umăr, apărută, se pare, în urma unei căzături petrecute după o beţie.

Oamenii din cartierul unde a fost găsit au chemat Poliţia pentru că l-au văzut pe Thorpe intrînd cu forţa într-o dubiţă, crezînd că aparţine prietenului său. Ian Thorpe a fost transportat la spital şi, ulterior, transferat la o clinică de dezintoxicare.

Thorpe, care are 31 de ani, nu băuse alcool înainte de a fi găsit pe străzi. Acum, el locuieşte în Elveţia, dar se afla în vizită la părinţii săi, în Australia.

Fostul mare sportiv, medaliat la Olimpiadele de la Sydney şi Atena şi cel mai tînăr campion mondial din istoria înotului la 14 ani, a dezvăluit în autobiografia sa că mulţi ani s-a luptat cu depresia, lucru despre care nici familia sa nu a avut habar.

S-a retras din activitatea sportivă în noiembrie 2006 şi a încercat să revină în 2012, dar a eşuat. Apropiaţii săi afirmă că lui Ian Thorpe îi este foarte greu să se adapteze la viaţa fără înot.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
darlosu
darlosu  •  04 Februarie 2014, 12:11

Ce ti-e si viata asta, sa fii ingropat in glorie si purcoaie de bani,sa traiesti in Elvetia, iar tu sa fii depresiv?? Vino bai torpila in romanica, te bagi sluga p'aici la niste imigranti d'astia orientali, faci baita in Dambovita civilizat si nu mai ai timp de depresie :)

eucutine
eucutine  •  04 Februarie 2014, 11:45

efectele "bomboanelor mentolate".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează