SPORTURI  »  NATATIE  »  CAMPIONATELE MONDIALE

Ultimul în finală! Robert Glință a terminat pe 8 la 100 de metri spate, la Mondialele de la Gwangju

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 15:35

Robert Glință a terminat pe 8 finala de la 100 de metri spate la Mondialele de la Gwangju.

Calificat în finala de la 100 de metri spate cu ultimul timp, românul Robert Glință nu a putut să treacă peste niciun adversar în finala din Nambu University Municipal Aquatics Center. 

Pornit de pe culoarul 8, Robert a avut o primă lungime de bazin extraordinară, întorcând al patrulea. Pe ultimii 50 de metri însă, românul a pierdut din ritm și nu a mai reușit aceeași prestație. A avut cei mai slabi 50 de metri, cu mult sub adversari. A terminat ultimul, fiind singurul înotător care a sărit de 54 de secunde: 54,22.

Cursa a fost câștigată de chinezul Xu Jiayu (52.43), cel care în semifinale doborâse recordul competiției, cu un 52,17! Evgheni Rîlov a fost pe doi, 52,67, în timp ce bronzul a revenit australianului Mitch Larkin 52,77.

A fost o cursă foarte strânsă, americanii Ryan Murphy și Matt Grevers având și ei timpi foarte apropiați de locul 3: 52,78 secunde, respectiv 52.82.

Pe 6 a terminat japonezul Ryosuke Irie (53,22), iar pe 7 brazilianul Guilherme Guido (53,26). Mondialul din Coreea de Sud nu s-a terminat însă pentru Robert Glință, cel care va lua startul și în serii la 50 de metri spate. 

Citește și:

Alți doi pe lista pentru Tokyo » Înotătorul Daniel Martin și atleta Claudia Bobocea merg la Jocurile Olimpice din 2020

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează