SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  PREJUDICIU

VIDEO&FOTO Un angajat concediat de Mercedes-Benz a făcut praf 69 de mașini de lux ale firmei. Paguba e imensă

Articol de - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 11:08 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 11:22

Un angajat de la o fabrică Mercedes-Benz din nordul Spaniei a distrus 69 de mașini de lux nou-nouțe ca răzbunare după ce a fost concediat.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a folosit un excavator pe care l-a condus prin fabrică, distrugând toate mașinile Mercedes-Benz nou produse care i-au ieșit în cale. Valoarea totală a prejudiciului a fost de 5 milioane de euro, fiecare mașină având un preț care varia între 50.000 și 90.000 de euro.

+2 FOTO

Fostul angajat s-a oprit doar după ce paznicii au început să tragă cu focuri de armă. El a fost reținut ulterior de polițiști și arestat.

Citește și alte știri:

Tesla, cifre uluitoare în 2020, în ciuda pandemiei! Record publicat de gigantul american + cu cât au crescut acțiunile în 2020

Amendă de 34.000 de euro pentru o șoferiță româncă de 22 de ani: ce a făcut pe autostradă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează