SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  MERCEDES

Anunț-bombă! Mercedes-Benz dezvăluie „cel mai eficient vehicul electric pe care l-am construit vreodată” » Ce autonomie enormă are: „Pe 3 ianuarie apare”

Mercedes-Benz anunță că va lansa un model electric cu o autonomie de 1000 km +4   FOTO
Mercedes-Benz anunță că va lansa un model electric cu o autonomie de 1000 km

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 10:53 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 11:10

Producătorul german Mercedes-Benz anunță că va lansa un model electric cu o autonomie de 1000 km, o mișcare prin care speră să răspundă mișcărilor agresive de pe piața americană și chineză de profil. 

Dacă Tesla încheie parteneriat după parteneriat pentru baterii auto, iar Panasonic anunță inovații în domeniu, producătorii tradiționali din domeniul auto încep să investească masiv în mașini electrice pentru a-și menține cota de piață. 

Ford investește 11 miliarde $ pentru 3 fabrici de baterii auto și mașini electrice. Unde vor fi construite
FORD
Ford investește 11 miliarde $ pentru 3 fabrici de baterii auto și mașini electrice. Unde vor fi construite

Mercedes-Benz scoate un nou model electric, supereficient

La începutul acestui an, Mercedes-Benz a anunțat un plan de electrificare actualizat care include un nou plan pentru o producție integral electrică până în 2030. Gigantul auto german a anunțat câteva programe noi pentru a ajuta la atingerea acestui obiectiv.

Unul dintre ele este Mercedes-Benz VISION EQXX, un nou model-concept electric ultra-eficient. A fost anunțat pentru prima dată anul trecut, iar la acea vreme, producătorul auto vorbea despre o autonomie de peste 750 mile (1200 km).

La începutul acestui an, Mercedes-Benz a actualizat autonomia spunând că va avea peste 1.000 km (620 mile) de autonomie „în lumea reală”. Ieri, Markus Schäfer, COO Mercedes-Benz, a anunțat că VISION EQXX va fi dezvăluit pe 3 ianuarie, conform electrek.co:

După cum probabil știți, de ceva vreme lucrăm la această ambiție: acum, VISION EQXX este pregătit să devină cel mai eficient vehicul electric pe care l-am construit vreodată – cu un autonomie reală de peste 1.000 km. Și sunt extrem de fericit că va fi dezvăluit publicului foarte curând – pe 3 ianuarie 2022
- Markus Schäfer, COO Mercedes-Benz

Citește și: 

Au existat mașini electrice încă din 1917? Povestea fascinantă a unei imagini care face înconjurul lumii

Xiaomi va produce mașini electrice! Ce sumă fabuloasă investește

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
664627298246747
Mihai Tantana  •  27 Noiembrie 2021, 18:47

Si curentul moca!

dodo001
dodo001  •  26 Noiembrie 2021, 16:25

E timpul sa apara astfel de autoturisme cu autonomie mare, dar sa fie la un pret decent. Nu de la 100.000 de euro in sus

Vezi toate comentariile (2)
Comentează