NOUTATI AUTO  ·  MAȘINI ELECTRICE

O mașină electrică l-a FASCINAT pe Ion Țiriac! Pune banii jos: „Are superautonomie” + Arată ULUITOR și e făcută în Europa!

Marti, 03 Decembrie 2019, 12:18

Ion Țiriac spune că e pasionat de noua tehnologie a mașinilor electrice. Ce mașină de acest tip vrea? O Skoda SUV, cu autonomie de 500 de kilometri!

„Pe mine mă interesează enorm de mult mașina electrică. Din punct de vedere sportiv este mult mai performantă decât cea cu carburant … Mă interesează în special o mașină pe care am văzut-o acum 3 ani la Campionatul Mondial de hochei, finala care a fost în Germania, și este o Skoda.

Un SUV ceva mai mititel decât Volkswagen-urile care sunt acum. Se pare că vine anul viitor cu o autonomie de 500 de km. Ce înseamnă autonomie de 500 de km? Înseamnă că te urci în ea dar nu depășești acei 60-70 de km la oră (nr. autonomia scade dacă șoferul merge la viteze mai mari)”, a declarat Ion Țiriac, citat de TV Digi Sport.

Țiriac ar putea lua o Skoda Vision iV

Foarte probabil, modelul la care face referire Ion Țiriac este Skoda Vision iV, mașină concept, cu două motoare electrice și o baterie auto de 83kWh. 

+12 FOTO

Citește și:

CATL, colosul din umbră care domină piața mașinilor electrice! Reportaj șocant: cum elimină chinezii concurența pe piața bateriilor + cum blochează cobaltul din cele mai mari mine din lume!Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (1)

juv3ntin  •  03 Decembrie 2019, 12:35

la ora? 500 km la ora autonomie :))

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1