SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  RABLA 2019

Rabla 2019 » Au mai rămas patru zile până încep înscrierile! Șoferii au scăpat de cea mai mare problemă

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 15:02

Înscrierile în programul Rabla 2019 încep vineri, 5 aprilie, iar șoferii care vor să profite au primit și o veste bună care îi va scuti de drumuri și cheltuieli. Valabilitatea ITP-ului în cazul mașinii vechi nu mai este o condiție a programului Rabla 2019!

Grațiela Gavrilescu, Ministrul Mediului, anunță că a emis un ordin de ministru prin care este eliminată această obligativitate ce împiedica mulți români să se înscrie în programul Rabla 2019. Suma totală alocată este de 322 milioane de lei, ceea ce înseamnă că peste 35.000 de români vor putea beneficia de vouchere. Oferta este valabilă nu doar pentru persoane fizice, ci și pentru persoane juridice.

ITP-ul nu mai este obligatoriu

„Am hotărât, făcând o analiză clară, la rece, și am emis ordinul de ministru prin care ITP-ul pentru o mașină care stă în curtea unui cetățean să fie scos. Dacă eu am mașina în curte nu o să mă mai duc să plătesc o taxă în plus când pot să mă duc să o dau pentru a achiziționa o mașină nouă”, a anunțat Grațiela Gavrilescu, citată de Agerpres.

Toate condițiile pentru programul rabla sunt pe auto-bild.ro!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close