NOUTATI AUTO  ·  TESLA

Japonezii au dezmembrat o mașină Tesla, iar o tehnologie i-a șocat: „E cu 6 ani înaintea Toyota și VW”

Luni, 17 Februarie, 12:34

Nikkei Asian Review scrie că Tesla e mult în față în războiul cu Volkswagen și Toyota, giganții auto din piață, la capitolul mașini electrice. Iată care ar fi secretul.

Sursa citată a dezmembrat o Tesla Model 3, modelul cel mai accesibil ca preț al producătorului american condus de Elon Musk. Model 3 costă în jur de 33.000 de dolari și este full electric. 

Hardware 3, cea mai importantă armă Tesla 

Ceea ce i-a impresionat pe inginerii chestionați de Nikkei Business a fost Hardware 3, unitatea centrală de control, cu două procesoare, folosită mai ales pentru condus autonom, dar și pentru sistem de „infotainment”. Această piesă electronică manageriază datele importante, dar experții se așteaptau să devină o chestie uzuală abia în 2025. Practic, spune sursa citată, Tesla și-a întrecut competitorii cu 6 ani! „Nu putem face așa ceva”, ar fi reacționat inginerii japonezi ai competitorilor Tesla. 

TESLA, marele câștigător! Testele Euro NCAP: care e cea mai sigură mașină din 2019

Euro NCAP a compilat toate cele mai sigure mașini testate în 2019, într-un singur clip. Tesla este câștigătorul absolut. Află totul despre Tesla și testele Euro NCAP aici. 

Citește și:Doi frați sunt ultimii condamnați la moarte din Europa. Ireal ce i-au făcut profesoarei lor! „Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a aplaudat„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - St. Pauli

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Greuther Furth - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Freiburg - Monchengladbach

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1