SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  TESLA

Japonezii au dezmembrat o mașină Tesla, iar o tehnologie i-a șocat: „E cu 6 ani înaintea Toyota și VW”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2020 12:34 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 10:00

Nikkei Asian Review scrie că Tesla e mult în față în războiul cu Volkswagen și Toyota, giganții auto din piață, la capitolul mașini electrice. Iată care ar fi secretul.

Sursa citată a dezmembrat o Tesla Model 3, modelul cel mai accesibil ca preț al producătorului american condus de Elon Musk. Model 3 costă în jur de 33.000 de dolari și este full electric. 

Hardware 3, cea mai importantă armă Tesla 

Ceea ce i-a impresionat pe inginerii chestionați de Nikkei Business a fost Hardware 3, unitatea centrală de control, cu două procesoare, folosită mai ales pentru condus autonom, dar și pentru sistem de „infotainment”. Această piesă electronică manageriază datele importante, dar experții se așteaptau să devină o chestie uzuală abia în 2025. Practic, spune sursa citată, Tesla și-a întrecut competitorii cu 6 ani! „Nu putem face așa ceva”, ar fi reacționat inginerii japonezi ai competitorilor Tesla. 

TESLA, marele câștigător! Testele Euro NCAP: care e cea mai sigură mașină din 2019

Euro NCAP a compilat toate cele mai sigure mașini testate în 2019, într-un singur clip. Tesla este câștigătorul absolut. Află totul despre Tesla și testele Euro NCAP aici. 

Citește și:

Averea lui Elon Musk a crescut cu 2,3 miliarde de dolari într-o oră! Cum a fost posibil

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează