SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  INCIDENT

VIDEO Filmare HALUCINANTĂ la Baia Mare: un Q7 intră pe trotuar, apoi sperie un TIR în curbă! Cum s-a terminat totul

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 09:00

Un șofer teribil din Baia Mare a fost filmat de mai multe ori în timp ce încălca mai multe reguli de circulație, la începutul acestei luni. 

Una din filmări îl arată pe șofer gonind cu viteză în afara carosabilului, mai exact pe trotuar, la intrarea în localitatea Buzești din Baia Mare. Din fericire, nici un pieton nu se afla în acel moment pe trotuar.

Șoferul mai apare într-o filmare în care depășește un tir peste linia continuă dintr-o curbă, deși din sens opus se apropiau mai multe mașini. Accidentul a fost evitat la limită după ce șoferul tirului a frânat și a făcut o manevră bruscă pentru a-i face loc să intre în fața lui.

Citește și alte știri auto:

Poliția Română i-a dat permisul înapoi fiindcă a scris 4 cuvinte pe procesul verbal! Tribunalul i-a dat dreptate

A fost testată şi s-a descoperit că are alcool în sînge! Ce s-a întîmplat apoi i-a lăsat fără replică pe poliţişti! Poţi face aşa ceva şi în România?!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
824198750992033
Tiberiu Nagy  •  27 Iunie 2020, 10:04

E din Salaj ... adica spaima Ardealului ...

depeche
depeche  •  25 Iunie 2020, 13:26
Postat de dinamo_forever_77 pe 25 Iunie 2020, 09:44

Va pricepeti la masini nu gluma! Este un Q5 nu Q7 :) Toate ca toate....dar ce muzica asculta unii romani...te doare capul.

Nu se pricep nici la masini nici la sport, doar la circ sunt asi. Pe deasupra sunt si chiori si vad linie continua unde este intrerupta... probabil li se trage de la continuitatea de vid dintre urechi :)

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  25 Iunie 2020, 09:44

Va pricepeti la masini nu gluma! Este un Q5 nu Q7 :) Toate ca toate....dar ce muzica asculta unii romani...te doare capul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează