NOUTATI AUTO  ·  AUTO

VIDEO ȘOCANT Un șofer inconștient a fost aproape de două accidente într-un minut în Prahova!

Articol de GSP - Publicat joi, 26 decembrie 2019 12:21

Un șofer din Prahova a trecut de două ori pe lângă un impact frontal și a scăpat doar datorită reacției celorlalți participanți la trafic. 

Există șoferi a căror nepăsare privind siguranța lor și a celor din jurul lor este uimitoare. Cel mai recent exemplu vine din județul Prahova, unde un șofer inconștient a trecut, în decurs de nici jumătate de minut, pe lângă două accidente probabil fatale, scrie auto-bild

Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de 21 Decembrie, în zona localității Plopeni Sat, din comuna Dumbrăbești, județ Prahova. Acesta a fost înregistrat de o cameră de bord a unui participant la trafic, depășit de un Hyundai Accent al cărui șofer se afla, pesemne, în foarte mare grabă.  

Asta deducem din manevra sa forțată – și periculoasă – de a iniția o depășire, într-o curbă de stânga. Acesta a țâșnit, practic, în fața unui Opel Zafira care circula regulamentar și care a evitat un impact prin a se trage cât mai spre dreapta benzii sale. 

După alte câteva secunde, Accentul apare din nou pe contrasens și scapă fără să facă accident.La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (9)
lukasoil17  •  27 Decembrie 2019, 03:43

bătuți pană vomită...si apoi din nou

amicu  •  26 Decembrie 2019, 23:46

In cazul acesta cred că poți suna la 112 sa denunți un posibil drogat la volan

ungurul_vesel  •  26 Decembrie 2019, 20:28

La noi politia exista doar pentru chestori si eventula sa vina si sa constate decesul, in rest e preocupata sa apere infractorii. Si nu e vina lor, asa e facuta legea.

Vezi toate comentariile (9 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1