SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  VOLKSWAGEN

FOTO Nemții de la Volkswagen, moment penibil la prezentare: au confundat România cu Marea Neagră

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 16:27 / Actualizat marti, 16 martie 2021 16:59

Producătorul auto german Volkswagen și-a prezentat țintele ambițioase în ceea ce privește domeniul pieței de mașini electrice, într-un eveniment în care a afișat o hartă ce lasă România în afara continentului. La propriu.

Siteul insideevs.com a remarcat greșeala din prezentarea făcută de VW la Power Day, un eveniment în care și-a prezentat targeturile în ceea ce privește industria auto electrică. România nu pare să facă parte din Europa Continentală, ci a rămas ca o pată neagră, la fel ca Marea Neagră!

FOTO Nemții de la Volkswagen, moment penibil la prezentare: au confundat România cu Marea Neagră

EXCLUSIV Ion Țiriac a dezvăluit ce i-a spus directorul Mercedes: „Acum gâfâie și fug toți după treaba asta”

Volkswagen încearcă să lupte cu Tesla și cu producătorii din China pe o piață vitală pentru dezvoltarea ulterioară. De altfel, uriașul auto german a anunțat că vrea să construiască o uzină de baterii electrice auto proprii, pentru a nu mai depinde de producători externi. Compania germană ia în calcul să deschidă 3 giga-fabrici, un termen împrumutat de la Elon Musk, iar ultima dintre ele va fi într-o țară din spatiul central-estic european, în „Cehia, Polonia sau Slovacia”, notează hotnews.ro

Citește și alte noutăți auto: 

Ce e „regula fermoarului”, soluția ingenioasă necunoscută de șoferii români: „De-asta stăm ca fraierii în trafic! Trebuie predată în școli”

Elon Musk pregătește noul model de Tesla! Ar putea schimba total piața de mașini electrice

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
talpaiadului
talpaiadului  •  18 Martie 2021, 03:00
Postat de albalbastru72 pe 16 Martie 2021, 18:20

Nu au gresit prea mult nemtii,doar ca nu toti romanii sint pesti.

Degeaba nu sunt toti romanii pesti daca toti pestii sunt romani :)

talpaiadului
talpaiadului  •  18 Martie 2021, 02:53

Romania nu numai ca e situata in Europa, dar e una dintre cele mai frumoase si mai bogate tari de pe continent. Mare ghinion a avut tarisoara asta sa fie locuita de romani... Bai fratilor, istoriceste vorbind suntem printre cele mai josnice popoare din lume, sa ne fie rusine!

rocky5
rocky5  •  18 Martie 2021, 00:12
Postat de Sorin Postelnicu pe 17 Martie 2021, 07:54

Nu exiști pentru că nu ai nu știu câți km de autostradă? Puțină demnitate nu v-ar strica. Sau cărați-vă în altă țară. E plin pe acolo de români care nu s-au realizat în România. Și nici acolo... S-ar întoarce mâine.

Cară-te dumneata, că ești prea deștept! Nu doar autostrăzi, nu avem spitale, școli, apă curentă in mediul rural, infrastructură, legislatie nu avem! Suntem pe primul loc la wc-uri in fundul curții si la biserici! Așa că putem doar să ne rugăm!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close