Alte știri din fotbal
Se umple Arena?! Câte bilete s-au vândut cu 3 zile înainte de Dinamo - Universitatea Craiova
0
Cristiano Bergodi, înainte de derby-ul CFR Cluj - U Cluj: „Nu e decisiv pentru play-off” + Ce a spus de Daniel Pancu
0
Dan Nistor aprinde derby-ul CFR Cluj – U Cluj: „Se vor supăra pe mine cei de acolo, dar...”
0
Pe lângă FCSB, Miodrag Belodedici a scos încă o echipă din lupta pentru titlu: „Ele două sunt favorite”
1
Știri din fotbal internațional
„Împăratul” Adriano a dat verdictul în cazul lui Cristi Chivu: „Sincer? Nu mă așteptam!”
0
Cristi Chivu râvnește la un titular al rivalei Juventus! » Are contractul scadent în vară și este curtat și din MLS
0
Managerul Thomas Frank a luat decizia! Ce se întâmplă cu contracandidatul lui Drăgușin
0
«Formula Chivu» funcționează: „Schimbă atât de mult pentru a câștiga” » Inter este lider la toate statisticile!
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Robert Negoiță, după perchezițiile DNA: I-am făcut un deserviciu fratelui ...
Libertatea
Profeția apocaliptică a Inteligenței Artificiale privind locurile de muncă ...
Adevărul
VIDEO „Nu, dom' profesor, nu loviți calul! Nu așa!” » Hipodromul tăcerii ...
GSP SPECIAL
Doi înalți oficiali implicați într-o relație extraconjugală au demisionat ...
Libertatea
???? Cineva a introdus ceva aiurea, in randurile 4-6. Cum se poate asta ? Vai de efortul efortul meu de poiat necunoscut...
se vede ca nu aveti treaba cu sportul ,in general,voi astia de la gsp!!!pai,in mod normal ,la o saptamina de la deschidere,aveam 5 numai de aur,asa ca mai interesati-va....nu prea e o performanta...daca la fotbal nu avem pretentii,la OLIMPIADA,NOI,ROMANII,AM TINUT MEREU STEAGUL SUS IN FATA GRANZILOR!!!TINETI MINTE ASTA....ORICUM ASTEPTAM SI ALTE MEDALII,HAI ROMANIA...
de acord cu LOL. Ziaristii din romanica nu stiu altceva decit sa manince, nu stiu sa aprecieze la adevarata valoare un eveniment sportiv suprem, cum e Olimpiada. Vasile Turcu, JIJI sau grasa aia de Iancu sunt papusile care animeaza teatrul absurd al mediocritatii si infatuarii post-decembriste. Rar mai scot capul valori ca Emeric Ienei, Ioan Sabau sau Gheorghe Popescu (nemaivorbind de REGELE Hagi) din cauza astora
VARZA?!!! Cu asta ne mandrim? Cu doar 5 medalii??! In mod normal trebuie sa avem 15-20 de medalii, nu doar 5!!! SUNTEM VARZA!!
gsp face articole mai elaborate doar pt fotbal:)) de olimpiada care e odata la 4 ani ii doar undeva...nesimtire fara limite GSP sau mai bine zis GFT gazeta fotbalului
corectie:romania a castigat PANA ACUM 5 medalii" si vom mai lua cateva!stati linistiti!
deja s'a terminat olimpiada si eu nu stiu ? trebuia sa scrieti ceva gen ' romania a castigat PANA ACUM 5 medalii'... mai avem sanse la medalii asa ca...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.