Alte știri din fotbal
Nuno Campos, blocat de propriul fotbalist: „Am fost informat că este jucătorul lui Dinamo”
0
Florin Maxim, după Corvinul - Dinamo: „Am râs cu băieții. Asta ne-am dorit, asta avem!”
0
De ce simte Raul Opruț că este „un campionat mult mai interesant decât anul trecut”
0
Cătălin Cîrjan a apărut la interviu ca după un eșec
0
Știri din fotbal internațional
Lifestyle
Fosta iubită s-a dezbrăcat și a postat provocator, după ce în patul fotbalistului a apărut o nouă „cucerire”
2
Au semnat actele pentru stadionul de 115 milioane de euro din România: „În sfârșit!”
9
Prinși în «ofsaid» » Internaţionalul n-a mai putut ascunde relația cu Valentina: „Ești în patul lui!”
4
Artista faimoasă din România a cântat imnul echipei la meciul din Superligă: „Am avut emoții uriașe!”
1
A fost găsit mormântul lui Iisus Hristos după 2.000 de ani? Arheologii ...
Libertatea
Comunismul în miniatură din „Operațiunea Monstrul“. Cum a trecut comedia cu ...
Adevărul
De față cu Mitică Dragomir, talentul uitat al Diviziei A a fost premiat pe ...
GSP SPECIAL
Podul Calicilor peste Dâmbovița, reconstruit după aproape 100 de ani. ...
Libertatea
???? Cineva a introdus ceva aiurea, in randurile 4-6. Cum se poate asta ? Vai de efortul efortul meu de poiat necunoscut...
se vede ca nu aveti treaba cu sportul ,in general,voi astia de la gsp!!!pai,in mod normal ,la o saptamina de la deschidere,aveam 5 numai de aur,asa ca mai interesati-va....nu prea e o performanta...daca la fotbal nu avem pretentii,la OLIMPIADA,NOI,ROMANII,AM TINUT MEREU STEAGUL SUS IN FATA GRANZILOR!!!TINETI MINTE ASTA....ORICUM ASTEPTAM SI ALTE MEDALII,HAI ROMANIA...
de acord cu LOL. Ziaristii din romanica nu stiu altceva decit sa manince, nu stiu sa aprecieze la adevarata valoare un eveniment sportiv suprem, cum e Olimpiada. Vasile Turcu, JIJI sau grasa aia de Iancu sunt papusile care animeaza teatrul absurd al mediocritatii si infatuarii post-decembriste. Rar mai scot capul valori ca Emeric Ienei, Ioan Sabau sau Gheorghe Popescu (nemaivorbind de REGELE Hagi) din cauza astora
VARZA?!!! Cu asta ne mandrim? Cu doar 5 medalii??! In mod normal trebuie sa avem 15-20 de medalii, nu doar 5!!! SUNTEM VARZA!!
gsp face articole mai elaborate doar pt fotbal:)) de olimpiada care e odata la 4 ani ii doar undeva...nesimtire fara limite GSP sau mai bine zis GFT gazeta fotbalului
corectie:romania a castigat PANA ACUM 5 medalii" si vom mai lua cateva!stati linistiti!
deja s'a terminat olimpiada si eu nu stiu ? trebuia sa scrieti ceva gen ' romania a castigat PANA ACUM 5 medalii'... mai avem sanse la medalii asa ca...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.