Comentarii (17)
 •  16 August 2008, 23:03

???? Cineva a introdus ceva aiurea, in randurile 4-6. Cum se poate asta ? Vai de efortul efortul meu de poiat necunoscut...

•  16 August 2008, 19:19

se vede ca nu aveti treaba cu sportul ,in general,voi astia de la gsp!!!pai,in mod normal ,la o saptamina de la deschidere,aveam 5 numai de aur,asa ca mai interesati-va....nu prea e o performanta...daca la fotbal nu avem pretentii,la OLIMPIADA,NOI,ROMANII,AM TINUT MEREU STEAGUL SUS IN FATA GRANZILOR!!!TINETI MINTE ASTA....ORICUM ASTEPTAM SI ALTE MEDALII,HAI ROMANIA...

•  16 August 2008, 18:40

de acord cu LOL. Ziaristii din romanica nu stiu altceva decit sa manince, nu stiu sa aprecieze la adevarata valoare un eveniment sportiv suprem, cum e Olimpiada. Vasile Turcu, JIJI sau grasa aia de Iancu sunt papusile care animeaza teatrul absurd al mediocritatii si infatuarii post-decembriste. Rar mai scot capul valori ca Emeric Ienei, Ioan Sabau sau Gheorghe Popescu (nemaivorbind de REGELE Hagi) din cauza astora

•  16 August 2008, 18:07

VARZA?!!! Cu asta ne mandrim? Cu doar 5 medalii??! In mod normal trebuie sa avem 15-20 de medalii, nu doar 5!!! SUNTEM VARZA!!

•  16 August 2008, 18:03

gsp face articole mai elaborate doar pt fotbal:)) de olimpiada care e odata la 4 ani ii doar undeva...nesimtire fara limite GSP sau mai bine zis GFT gazeta fotbalului

•  16 August 2008, 17:48

corectie:romania a castigat PANA ACUM 5 medalii" si vom mai lua cateva!stati linistiti!

•  16 August 2008, 17:45

deja s'a terminat olimpiada si eu nu stiu ? trebuia sa scrieti ceva gen ' romania a castigat PANA ACUM 5 medalii'... mai avem sanse la medalii asa ca...

Comentează