SPORTURI  »  OLIMPIADA 2008  »  JO 2008

A treia etapă de vânzare a biletelor pentru Beijing va începe pe 5 mai

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2008 00:00

A treia rundă de vânzare a biletelor pentru Jocurile Olimpice din 2008 de la Beijing este programată să înceapă pe 5 mai, când vor fi puse în vânzare 1,38 de milioane de tichete, informează organizatorii Olimpiadei de vară din China.

Acest număr de bilete va fi pentru 16 sporturi, incluzând atletismul, boxul, baschetul şi fotbalulul. Cumpărătorii vor avea voie să-şi achiziţioneze maximum şase tichete, iar procedura se va face după sistemul "primul venit, primul servit".

Modelul biletelor la JO 2008 a fost prezentat, miercuri, la Stadionul Naţional, cunoscut sub denumirea de Cuibul păsării. În cadrul prezentării tichetului, organizatorii au explicat elementele de securitate şi au asigurat că este aproape imposibil ca biletele să fie falsificate.

Prima sesiune de vânzare a biletelor pentru competiţia din luna august a avut loc în luna aprilie a anului 2007, când au fost puse în vânzare tichete pentru ceremoniile de deschidere şi inchidere a JO 2008. Cea de-a doua rundă a avut loc în luna octombrie a avut loc în luna octombrie a anului trecut, când au fost scoase la vânzare 1.800.000 de bilete.

Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează