SPORTURI  »  OLIMPIADA 2008  »  TOLO.RO

Românii în picioare, politicienii în genunchi!

Articol de - Publicat duminica, 17 august 2008 00:00

Ni s-a cîntat imnul în săli, la bazine şi pe stadioane cum noi n-avem. Festivitatea de premiere a maratonistei Diţă a arătat încă o dată diferenţa că românii au o calitate superioară celor care-i conduc.

În America mă simt liniştită şi, chiar dacă mă gîndesc mereu la familia mea din ţară sau la prieteni prefer să rămîn să mă pregătesc şi să locuiesc în California“, a fost, probabil, cea mai dureroasă declaraţie a zilei.

Pleacă pe 19 direct în SUA, via Japonia
Maratonista Constantina Diţă Tomescu a zîmbit încurcată atunci cînd a fost întrebată dacă va reveni la Bucureşti cu medalia de aur. De fapt, va lua avionul spre Japonia şi apoi, peste Pacific, spre coasta de vest a SUA. Ea locuieşte În State împreună cu băieţelul său şi tot acolo se antrenează cu Valeriu Tomescu. Sînt rezidenţi americani şi, chiar dacă vin des în România, îşi gîndesc viitorul peste Ocean.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează