SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY

VIDEO Alin Petrache merge pe mâna „stejarilor” la Cupa Mondială: „Nu văd o problemă că suntem în «grupa morții»”

FOTO: Federația Română de Rugby
FOTO: Federația Română de Rugby

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2023 17:15 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 04:23

Federația Română de Rugby a organizat în premieră ziua națională a sportului cu balon oval printr-o serie de jocuri dedicate juniorilor. La eveniment au participat Eduard Novak, ministrul Sportului, Laurence Auer, ambasadoarea Franței, și Christian Dullin, secretarul Federației Franceze de Rugby.

În cadrul conferinței de presă, Alin Petrache a declarat că nu îi este frică de adversarele României de la Cupa Mondială, unde „stejarii” vor evolua în „grupa morții” alături de Africa de Sud, campioana en-titre, Irlanda, câștigătoarea Six Nations, Scoția și Tonga.

VIDEO. Alin Petrache: „Suntem singura echipă a României calificată la Mondiale”

„Pe «Arcul de Triumf» au performat și s-au ridicat cele mai mari generații de rugbiști din România. Sper ca jucătorii naționalei să ne facă bucuroși, chiar dacă vom juca cu cele mai puternice echipe. 

Mulți spun că avem o «grupă a morții», dar pentru noi este o bucurie pentru că suntem singurul sport de echipă care participă și care reprezintă România la un Mondial”, a spus Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.

Cupa Mondială de Rugby va avea loc în perioada 8 septembrie - 28 octombrie, în Franța, iar „stejarii” vor avea următorul program:

  • 9 septembrie: Irlanda - România (Bordeaux);
  • 17 septembrie: Africa de Sud - România (Bordeaux);
  • 30 septembrie: Scoția - România (Lille);
  • 8 octombrie: Tonga - România (Lille).

Citește și alte din rugby:

Steaua a câștigat și derby-ul de la rugby » Câți oameni au asistat la victoria cu Dinamo din Ghencea
Liga Națională
Steaua a câștigat și derby-ul de la rugby » Câți oameni au asistat la victoria cu Dinamo din Ghencea
Irlanda spulberă tot și câștigă neînvinsă Six Nations! Johnny Sexton a devenit cel mai bun marcator din istoria turneului
SIX NATIONS
Irlanda spulberă tot și câștigă neînvinsă Six Nations! Johnny Sexton a devenit cel mai bun marcator din istoria turneului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
muzica
muzica  •  05 August 2023, 20:56

Petrache,se pare de cand s-a lasat de rugby(activ,ca jucator),VISEAZA cu ochi deschisi !SARMANE,pai nu vezi ce fac americanii astazi cu noi ?!Si ei nu sunt calificati la CM !Pai grupa noastra, va contine SCORURILE CM din Franta,VICTIMA FIIND SARMANUL RUGBY ROMANESC !Unde am ajuns,iar acest Petrache se face de ras...pacat ptr a fost un jucator mare !NOI,SUNTEM DIN PACATE,LA UN APUS LUGUBRU !!!Prezent O,VIITOR O BARAT !!! TRECUT FRUMOS...dar nu putem sa traim din pozele de prin albume !!!

fibra
fibra  •  05 Mai 2023, 14:33

Bine mai Petrache,dar ar fi bine sa nu aberezi,ci sa fii realist chiar daca vorbesti din pozitia si interesul tau. Visurile nu conteaza. As vrea si eu sa ne comportam onorabil numai ca nu vad cum.Sa fie ca tine!

Shogun01
Shogun01  •  05 Mai 2023, 08:35

Bafta baieti!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează