SPORTURI  »  RUGBY  »  LIGA NAȚIONALĂ

FOTO „Cătălin Hîldan înseamnă Dinamo!” » Moment special după ce „buldogii” au luat titlul la rugby: familia „Unicului Căpitan” s-a reunit pe gazon

Cătălin Hîdan jr, nepotul regretatului Cătălin Hîldan (în dreapta) a coborât din tribune pentru a-și felicita tatăl, care e „secund” la echipa „buldogilor” +22   FOTO
Cătălin Hîdan jr, nepotul regretatului Cătălin Hîldan (în dreapta) a coborât din tribune pentru a-și felicita tatăl, care e „secund” la echipa „buldogilor”

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 16:41 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 17:08

Scene emoționante s-au petrecut sâmbătă pe „Arcul de Triumf”, la scurt timp după ce Dinamo a câștigat primul titlu național la rugby după o așteptare de 15 ani.

„Buldogii” au învins-o pe CSM Știința Baia Mare, 17-13, iar pe teren a început imediat sărbătoarea. Rugbiștii antrenați de samoanul Sosene Anesi au mers să celebreze victoria alături de galerie, în timp ce pe gazon se derula un moment special, răscolitor pentru suflarea dinamovistă. 

Dinamo, campioană națională la rugby! Buldogii o întorc pe Știința Baia Mare în ultimele minute și încheie seceta de 15 ani
LIGA NAȚIONALĂ
Dinamo, campioană națională la rugby! Buldogii o întorc pe Știința Baia Mare în ultimele minute și încheie seceta de 15 ani

Familia lui Cătălin Hîldan s-a reunit pe gazon, după ce Dinamo a luat titlul la rugby

Cătălin Hîdan jr, nepotul regretatului Cătălin Hîldan, a coborât din tribune pentru a-și felicita tatăl. Cristi, „secund” la echipa de rugby a lui Dinamo este nimeni altul decât fratele „Unicului Căpitan”, fost președinte al Programului DDB.

Cei doi s-au fotografiat cu trofeul destinat campioanei, iar Hîldan jr. a publicat imaiginile pe Facebook: „Bravo, tată! E meritul tău!”, a scris tânărul în vârstă de 20 de ani, care și-a pus medalia tatălui său la gât. 

Cătălin Hîdan jr, nepotul regretatului Cătălin Hîldan, a coborât din tribune pentru a-și felicita tatăl, care e „secund” la echipa „buldogilor”
+18 FOTO

Cătălin Hîldan jr., în continuare accidentat

GSP.ro a scris în primăvară despre situația delicată prin care trece nepotul lui Cătălin Hîldan. Fotbalistul plecat de la Dinamo la FC Voluntari s-a accidentat grav la genunchi în urmă cu mai bine de 10 luni și nu și-a revenit nici până în acest moment.

„Din păcate, m-am accidentat la genunchi si o să trebuiască să mi se facă o intervenție chirurgicală la ligamente. M-am accidentat la antrenament”, povestea el. 

„Cătălin Hîldan înseamnă Dinamo!” » Moment special după ce „buldogii” au luat titlul la rugby: familia „Unicului Căpitan” s-a reunit pe gazon
Cătălin Hîldan jr., în meciul amical cu Dinamo Kiev

Accidentarea n-a fost singura lovitură încasată în ultimii ani de tânărul fotbalist. În primăvara lui 2022, familia Hîldan l-a pierdut și pe Marin, tatăl „Unicului Căpitan” și în același timp un punct important de sprijin al nepotului său.

Fiul lui Cristi Hîldan a crescut la juniorii „câinilor”, a evoluat pentru „satelitul” lui Dinamo din Liga 3, desființat între timp, s-a antrenat cu echipa mare și chiar a jucat în „Meciul Salvării”, așa cum a fost supranumit amicalul din 2021 jucat de Dinamo la Kiev.

VIDEO Dinamo, campioană națională la rugby! Imaginile surprinse de GSP la festivitatea de premiere

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO+FOTO Dinamo, campioană națională la rugby! Buldogii o întorc pe Știința Baia Mare în ultimele minute și încheie seceta de 15 ani

VIDEO Virgil Stănescu, mesaj direct pentru șeful federației: „Nu ne agreăm reciproc! Mai ales că e un sistem politizat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno534
creeperno534  •  09 Decembrie 2023, 22:42

Corect!

Averroes
Averroes  •  09 Decembrie 2023, 19:28
Postat de rocky3 pe 09 Decembrie 2023, 19:09

S-a și găsit cine să râdă, un supus gigist!:))) Măcar miliția a luat titlul la rugby, gigimea doar se face de râs!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky3
rocky3  •  09 Decembrie 2023, 19:09
Postat de Averroes pe 09 Decembrie 2023, 18:25

Au asteptat 15 ani pentru susa asta. Zici penibil, zici militia romana, zici rinam0

S-a și găsit cine să râdă, un supus gigist!:))) Măcar miliția a luat titlul la rugby, gigimea doar se face de râs!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează