SPORTURI  »  RUGBY  »  DINAMO - STEAUA

Derby-ul Dinamo - Steaua de pe Arcul de Triumf, decis în ultima secundă! Marile rivale se înfruntă și în semifinale

Daniel Plai a adus punctele decisive la ultima fază a derby-ului Dinamo - Steaua, 22-23 / FOTO: Imago
Daniel Plai a adus punctele decisive la ultima fază a derby-ului Dinamo - Steaua, 22-23 / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 21:59 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 21:59

CSA Steaua a învins-o pe Dinamo în ultima etapă a play-off-ului Superligii Naționale de rugby, scor 23-22, datorită unei transformări reușite de Daniel Plai (28 de ani) la ultima fază a partidei.

În acest sezon, cele mai încinse derby-uri dintre marile rivale Dinamo și Steaua se dau la rugby. „Câinii” câștigaseră dramatic partida din turul play-off-ului, scor 28-27. Astăzi a venit rândul „militarilor” să întoarcă spectaculos.

Ilie Dumitrescu, la episodul #9 din podcastul „Profu' de Sport” » Cum a ajuns un copil dintr-o familie modestă din Rahova fotbalist de top și milionar în euro: „Talent, muncă și noroc”
PROFU' DE SPORT
Ilie Dumitrescu, la episodul #9 din podcastul „Profu' de Sport” » Cum a ajuns un copil dintr-o familie modestă din Rahova fotbalist de top și milionar în euro: „Talent, muncă și noroc”

Steaua, victorie la ultima fază în derby-ul cu Dinamo 

Meciul disputat pe arena „Arcul de Triumf” a fost decis de transformarea lui Daniel Plai, reușită dincolo de minutul 80. El a fost desemnat și cel mai bun jucător al derby-ului, autor a 13 puncte.

A fost o primă repriză grea. Am reușit să ne stăpânim după pauză și a ieșit victoria. Sincer, mi-a tremurat piciorul cu o fază înainte. La ultima acțiune am reușit să mă stâpânesc. Ne doream foarte mult victoria, știam că vom juca semifinala acasă! Ne dorim să câștigăm titlul
- Daniel Plai 

Steaua a încheiat play-off-ul pe locul secund și va disputa semifinala Superligii tot împotriva lui Dinamo, ocupanta locului 3. Va fi o singură manșă, în Ghencea. În cealaltă semifinală, liderul CSM Baia Mare va primi vizita lui SCM Timișoara.

Citește și alte știri din sportul românesc:

Clasă mondială » Cine e vedeta lui Dinamo care a strălucit în ultimul meci din Champions League

EXCLUSIV // VIDEO Cum a reacționat Eugenie Bouchard când a ajuns la Cluj: „Mi-a spus că de asta a venit în România” + Primul loc pe care vrea să-l viziteze

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
Hcm27
Hcm27  •  08 Octombrie 2022, 16:21

Ăștia de la Clubul Dinamo,văd că tot mai "mișca"pe la alte sporturi(înot,handbal,rugbi,etc),in comparație cu cei de la Steaua.Dar ăștia chiar dacă au secție de fotbal nu "bagă"banii în ea ca ceilalți,adică degeaba.Și citi bani se duc pe ăia la fotbal la Steaua.Dinamo își vede de Liga a III a sau a IV a în fotbal,dar în alte sporturi chiar performă.Nu ca înainte de 1989,dar își pot justifica banii intr-o oarecare măsură

Vezi toate comentariile (1)
Comentează